Dnipro - Sevilla in Finala Europa League




Dnipro - Sevilla este meciul care va decide câștigătoarea trofeului Europa League din acest sezon, dar și echipa calificată direct în Champions League. Pentru că, începând cu acest sezon, echipa care câștiga Europa League joacă direct în grupele Champions League.
Sevilla este favorită în această întâlnire pentru că este obișnuită cu meciurile cu miză. Sevilla este deținătoarea Cupei Europa League de anul trecut, atunci cand a invins-o pe Benfica cu 4-2 la loviturile de la 11 metri.

Sevilla a terminat pe locul 5 în Primera Division și a pierdut locul de Champions League. Așa că singura șansă a spaniolilor de juca în cea mai tare competiție fotbalistică din lume este câștigarea finalei de miercuri.
Deși Dnipro pare victimă sigură, în semifinale a eliminat-o pe Napoli.

Dnipro a odihnit câțiva jucători de bază în meciul contra celor de la Sahtior și tot a câștigat cu 3-2. Deci este o echipă puternică și nu va fi doar o plimbare în parc pentru spanioli în ultimul act.
Unai Emery, antrenorul spaniolilor, se confruntă cu 2 accidentări importante: portarul Beto și fundașul Nicolas Pareja.

Știați că Sevilla a fost învinsă doar o dată în acest sezon al cupelor europene? Feyenoord este singura echipă care a câștigat împotriva spaniolilor cu scorul de 2-0 în data de 27.11.2014.
Sevilla a marcat de fiecare dată în ultimele 13 meciuri jucate. Sevilla a înscris în 89% din partidele jucate în deplasare. Este o echipă ofensivă și cred că va marca și în finală.

Dnipro a câștigat 75% din meciurile jucate pe teren străin. Dnipro nu a primit gol în 67% din partidele jucate în fața suporterilor adverși. Dnipro a marcat în 83% din meciurile jucate în deplasare.

O să pariez la Dnipro - Sevilla peste 2 goluri handicap asiatic 1,80. Dacă se marchează exact 2 goluri, suma pariată este returnată.



Comentarii

  1. Sevilla a castigat Cupa Europa League. A invins-o pe Dnipro cu 3-2 , iar pariul propus de mine a iesit inca de la pauza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu