Real Madrid - Juventus in returul din Champions League




Scorul de 0-0 este considerat de italieni rezultatul perfect. Ei spun că, dacă nu se marchează cel puțin 1 gol într-un meci de fotbal, ambele apărări au jucat fara greșeală, deci e un rezultat extraordinar. Juventus are nevoie de un 0-0 în întâlnirea cu Real Madrid ca să se califice mai departe în finala Champions League.
În tur, Juventus a câștigat cu 2-1.

Dacă Kroos nu va juca(este incert) miercuri seara, Real are o problemă serioasă la mijlocul terenului. Va lipsi sigur și Modric, iar creativitatea va suferi la Real Madrid.
Karim Benzema și-a revenit după accidentarea suferită și e posibil să fie în primul 11 împotriva lui Juventus.
Real Madrid a făcut 2-2 cu Valencia în ultima etapă din Primera Division și are șanse mici la titlu. Barcelona este pe primul loc cu 4 puncte avans și mai sunt doar 2 etape de jucat. Singurul trofeu major rămas pentru Real Madrid rămâne câștigarea Champions League.

Juventus a făcut 1-1 acasă cu Cagliari în ultima etapă din Italia. Dar Juve era deja campioană înainte de acest meci și nu a forțat.
Vestea bună pentru italieni este revenirea în primul 11 a lui Paul Pogba, care este considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume la mijlocul terenului.

Real Madrid este neînvinsă în ultimele 8 meciuri jucate și a marcat de fiecare dată în ultimele 10 partide.
78% din meciurile jucate de Real Madrid s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. În plus Real Madrid, atunci când a jucat acasă, a înscris de fiecare dată.
Real a condus la pauză în 67% din partidele de fotbal din acest sezon fotbalistic.

Juventus a deschis scorul în 77% din întâlnirile de fotbal jucate în 2015. Juventus este neînvinsă în ultimele 18 meciuri jucate.

O să pariez la Real Madrid - Juventus pe victoria gazdelor la cota 1,69.


Comentarii

  1. Sanse mari sa-ti iasa. Si eu cred ca poate sa bata Real. Poate chiar si sa se califice, dar pentru mai multa siguranta victoria e o optiune buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Juventus joaca bine in Italia, dar in Champions League de 12 ani nu a mai ajuns in semifinale. Cred ca victoria Realului din Madrid are sanse mari de reusita.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu