Statistica la Napoli - Lazio




Napoli și Lazio se întâlnesc mâine într-un meci pe viață și pe moarte pentru locul 3 din Serie A care duce în turul preliminar din Champions League.
Acum, Lazio se află pe locul 3 în Italia cu 66 de puncte, iar Napoli pe locul 4 cu 63 de puncte.
Dacă Napoli învinge mâine, o egalează la puncte pe Lazio. Și pentru că a învins-o pe Lazio și în tur cu 1-0, Napoli va trece pe locul 3 pentru că în Italia la egalitate de puncte contează întâlnirile directe.

Statistica la Napoli - Lazio:
Napoli a marcat de fiecare dată în ultimele 8 meciuri. Gazdele de mâine au marcat el puțin 1 gol în 94% din partidele jucate acasă.
Napoli nu a fost învinsă în ultimele 9 meciuri jucate acasă. Napoli marchează des atunci când joacă în față propriilor suporteri pentru că a înscris de fiecare dată în ultimele 17 meciuri jucate pe teren propriu.

Lazio Roma a marcat de fiecare dată în 83% din partidele de fotbal jucate în deplasare. 50% din ultimele 10 meciuri jucate de Lazio s-au terminat cu peste 2,5 goluri. Chair în ultimul meci din Serie A contra lui Roma, Lazio a pierdut cu 2-1.
Cele mai multe goluri le-a marcat Lazio între minutele 61-75. In acest sezon, Lazio a înscris în această perioadă de timp 19 goluri.
Oaspeții de mâine scutură plasa porților adverse destul de des și pe final de meci. În ultimele 15 minute ale meciurilor, Lazio a marcat 15 goluri în acest sezon.

O să îmi încerc norocul la meciul Napoli - Lazio cu pariul ambele marchează sau GG la cota 1,65.

Comentarii

  1. A fost spectacol la Napoli-Lazio. Scorul final a fost 2-4.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,ce meci! Lazio a fost o super echipa in acest an. Pacat ca a pierdut etapa trecuta cu Roma. Merita locul 2.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu