Biletul Zilei de pe alte siteuri




Biletul Zilei este oferit de multe siteuri specializate în pariuri sportive în limba română. Sunt unele siteuri super cunoscute care au biletul zilei cu nereușite multe, dar sunt și siteuri care au biletul zilei cu o rată de succes foarte mare.
Sunt sigur că în spatele ponturilor bune oferite de unii webmasteri se află pariori cu vechime, cu multă experiență în domeniu.
Azi, m-am gândit să scriu un articol despre un site de pariuri care are multe ponturi bune, iar voi ar trebui să aveți multe siteuri de profil de unde să alegeți ponturile câștigatoare. Până acum, omul din spatele acestor ponturi e inspirat.

Biletul zilei casa pariurilor este dedicat ponturilor din toate sporturile. Omul pariază pe fotbal, tenis, handbal, baschet și multe alte sporturi.
Biletul Zilei de pe acest site e format din 2 sau 3 evenimente pe bilet(față de siteul meu unde am doar un eveniment) cu cote de peste 3.
Dacă nu credeți ce scriu eu aici, intrați pe acest site și o să vă convingeți singuri. Ce mi-a mai atras atenția la acest site este că pariorul din spatele acestor propuneri explică în postări de ce a ales acel meci și oferă și o statistică sau o istorie a întâlnirilor directe.

Aș vrea să avem zeci de siteuri în limbă română în care biletul zilei să iasă des și la cote bune, ca să avem de unde alege.

Comentarii