Biletul zilei Wimbledon 9 iulie 2015




Salutare tuturor!

Astazi aveti pe siteul site.forumul-pariorului-maniac.ro biletul zilei din tenis, in colaborare cu prietenii de la http://www.pariusigur.com/

Turneul grandios de la Wimbledon se apropie cu pasi repezi de final, iar noi, iubitorii tenisului nu pierdem niciun prilej de a ne bucura de maretia acestui sport.

Semifinalele feminine programeaza un meci ce ar putea fi, fara doar si poate, finala turneului, Serena Williams – Maria Sharapova.

1. Serena Williams – Maria Sharapova
Serena, “balena ucigasa” se afla in cautarea extraordinarei performante de a castiga toate cele patru turnee de Grand Slam disputate anul acesta.

Ea a adunat a 26-a victorie consecutiva in turneele de Mare Slem, ultima infrangere inregistrand-o tot la Wimbledon, anul trecut.

Serviciul ii functioneaza ca uns – a reusit 27 de asi in ultimele doua jocuri – si nivelul greselilor nefortate este foarte joc (sub 13 gresli/meci).

Maria a ajuns in semifinale fara sa intalneasca vreo jucatoare clasata in Top 30.

Tocmai aceasta pare sa fie o problema pentru ca nu stim care este nivelul ei actual.

In jocul cu Vandeweghe a avut destul de des perioade de cadere, iar serviciul, cu un nivel ridicat de duble greseli si cu un al doilea care are o eficienta sub 30%, ramane un mare semn de intrebare.
A castigat jocurile de pana acum cu cel putin sase duble greseli pe meci, dar cu Williams nu va putea fi la fel. Pentru a-si creste sansele trebuie sa reduca si erorile nefortate care sunt la un nivel prea ridicat.

Sharapova a reusit sa castige doar de doua ori in fata Serenei, hat, departe, cu 11 ani in urma, dar una din aceste succese i-a adus singurul titlu castigat la Wimbledon.

In ultimele 16 intalniri inregistram un sec 16-0 pentru americanca si ma intreb cum va trece Maria peste aceasta amintire care o macina, vrand-nevrand...

Maine tensiunea va atinge cote apocaliptice, dar Serena stie ca este la doar doua victorii de un nou titlu de Mare Slem si la doar noua de un istoric succes in toate cele patru Grand Slams , intr-un singur sezon.

Totusi, Serena intra in teren ca favorita si cu o mare incredere, dupa jocul cu Azarenka. A castigat o batalie foarte importanta si acum poate privi cu multa incredere spre titlu.

Cand adversarii se cunosc atat de bine, ca cele doua, este greu de crezut ca una din ele va veni cu surprize.

Sharapova stie ca trebuie sa-si schimbe jocul pentru a avea sanse, dar va avea curajul si va putea sa joace astfel decat ne-a obisnuit ?

Pronosticul meu: peste 19.5 game-uri @1.66

2. Agnieszka Radwanska – Garbine Muguruza
Daca la Radwanska puteam sa ma gandesc la o calificare in fazele superioare, mai ales dupa seceta de rezultate din ultimul timp, calificarea Muguruzei- Buburuzei J este o adevarata surpriza.

Ea nu a avut rezultate bune pe iarba si nu anunta aceasta explozie de rezultate tocmai pe aceasta suprafata. Victoria din primul set cu Kerber i-a dat o mare incredere, iar acum este doar la un pas de finala.

Modul in care a castigat setul decisiv cu germanca si meciurile cu Wozniackisi Bacsinszky ma fac sa-i dau mari sanse la calificarea in finala si, daca tinem cont de ce meciuri a facut cand a jucat cu Serena, este singura jucatoare care ne poate asigura o finala echilibrata.

Aga a avut un meci foarte greu cu Madison Keys si doar experienta a ajutat-o sa mearga mai departe. Ea a gasit, in sfarsit, echilibrul intre atac si aparare imbunatatitndu-si permanent jocul in ultimele 3 saptamani. La Wimbledon se afla pe suprafata favorita si are avantajul ca a mai jucat in aceasta faza a competitiei.

Radwanska se afla pentru a patra oara in semifinalele unui turneu de Mare Slem si doar o data, in 2012, tot la Wimbledon, a reusit sa treaca mai departe.

Garbine a castigat ambele intalniri din 2015, cu Radwanska, si prin jocul ei agresiv si eficace, cu un serviciu foarte bun, cu multe lovituri direct castigatoare pare favorita la calificarea in finala.

Pronosticul meu: victorie Muguruza @ 1.85

Multa bafta ! Bucurati-va de tenis !

Ramaneti aproape, va oferim toate noutatile despre turneul de la Wimbledon si nu numai.

Comentarii