Netbet




Netbet este printre puținele case de pariuri online care au depus actele de licență în România, alături de Winmasters și Stanleybet.
Netbet are în ofertă și casino pe lângă pariuri online, dar și poker.

Oferta de pariuri la Netbet
Aveți de unde alege.
1. Există pariuri pe goluri marcate de la peste 0,5 goluri care înseamnă cel puțin 1 gol marcat în meci, până la peste 5,5 goluri.
2. Total goluri în prima repriză.
3. Ambele echipe să marcheze, dar și prima echipă care înscrie.
4. Aveți în oferta Netbet și pariurile pe handicap asiatic, atât cel european format din 3 variante, dar și handicapul asiatic format doar din 2 variante.

5. Nu puteau să lipsească nici pariurile în șansa dublă: 1x, x2 și 12. 1x înseamnă victoria gazdelor și egal, x2 înseamnă victoria oaspeților și egal, iar 12 înseamnă ori victoria gazdelor ori victoria oaspeților. În variantă 12, dacă meciul se termină egal, ați pierdut pariul.
6. În oferta de pariuri de la această casă de pariuri există și pariurile pe scor exact în prima repriză sau scor exact la fină. Nu recomand aceste pariuri pentru că e foarte greu să nimerești un scor exact în fotbalul de azi.
7. Pariurile pauză/final au cotă mare, dar sunt pentru specialiști. Nu am pariat niciodată pe acest gen de pariu. Prefer pariurile pe goluri marcate sau cele cu handicap asiatic.

8. Ultimul marcator.
9. Pariuri la diferență de scor.
10. În care repriză se vor marca mai multe goluri? Statistic, în a doua repriză se marchează mai des. Dar știți cum se zice ca Statistica este ca o fustă scurtă: arată multe, dar ascunde esențialul.

Astea sunt principalele pariuri online la Netbet

Comentarii