Stiati ca?




1. Știați că portarul naționalei Franței, Fabien Barthez, după ce s-a lăsat de fotbal a început cariera în motorsport? În 2013 a ieșit campion al Franței conducând un Ferrari.
2. Știați că Ibrahimovic este singurul jucător de fotbal din istorie care a înscris goluri în Champions League pentru 6 cluburi diferite.
3. La 18 ani, Kaka a avut un accident grav la spate atunci când s-a aruncat într-o piscină. Era aproape să paralizeze, să își rateze complet cariera de fotbalist profersionist, dar s-a refăcut complet. Vindecarea miraculoasă o atribuie lui Dumnezeu.

4. Cristiano Ronaldo este mai bătrân decât Messi cu 869 de zile, iar fiul lui CR7(Ronaldo Jr.) este născut cu 869 de zile înaintea fiului lui Messi(Thiago Messi).
5. Paul Scholes a marcat în primul meci pentru Manchester United, dar și în meciurile cu numărul 100, 300, 400 și 500.
6. Patrice Evra a învățat limbă coreeană ca să comunice mai bine cu Ji sung Park, cu care era coleg de echipă.

7. Niciun jucător de la Barcelona nu câștigat trofeul 'Cel mai bun jucător din luna respectivă" din Spania din 2013 până acum.
8. Jakub Blaszczykowski la vârstă de 10 ani a fost martorul unei crime groaznice. Tatăl lui i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit mamei lui Blaszczykowski.
Jakub Blaszczykowski și fratele lui au fost crescuți de bunica lor. Blaszczykowski a declarat că succesul în fotbal i se datorează bunicii lui.

9. Lebron James(starul din NBA) este co-proprietar la Liverpool.

10. Știați că Rogerio Ceni este singurul portar din istoria fotbalului care a marcat peste 100 de goluri. Portarul nebun înscrie din lovituri libere și penalty-uri.

Comentarii