Stirile din prima saptamana din Iulie




1. După ce Argentina a pierdut Copa America la lovituri de la 11 metri în fața echipei gazdă Chile, Mascherano a declarat despre Banega: Nu pot să fiu supărat pe cineva care are tupeul să execute lovituri de departajare în fața a 70.000 de spectatori.
2. Blatter nu a participat la Finala Campionatului Mondial de Fotbal Feminin din Canada la Vancouver dintre Japonia si SUA. Fostului șef FIFA îi este frică că va fi arestat dacă ajunge în SUA sau Canada și nu mai călătorește în ultima vreme. E prima oară când Blatter nu e prezent la o finală de Campionat Mondial.

3. Messi nu a acceptat premiul de Cel mai bun jucator de la Copa America, iar organizatorii au hotărât să elimine acest premiu. 22 de ani au trecut și Argentina nu a mai câștigat niciun trofeu important.
4. După ce s-a terminat Copa America, clasamentul FIFA a fost modificat și Argentina a trecut pe primul loc, Germania este pe 2, iar Belgia este pe 3. România este pe locul 8, Anglia pe 9, iar Chile este pe locul 11.

5. Acum 11 ani Grecia câștiga Campionatul European de Fotbal din 2004, în finala cu Portugalia. A fost un gol marcat cu capul dintr-o lovitură de colț. Scurt și la obiect.

Comentarii