Liverpool - Bournemouth, obtin cormoranii cele 3 puncte?

Luni de la ora 22:00 se desfasoara epilogul etapei a 2-a din sezonul 2015/2016 al Premier League. Pentru prima data in Premier League, pe Anfield se vor intalni Liverpool si nou-promovata Bournemouth. Cele 2 echipe vin dupa rezultate diferite in prima etapa. Daca Liverpool a castigat cu 1-0 (gol Coutinho, min. 86) dupa un meci nu prea stralucit la Stoke, Bournemouth a avut o partida disputata impotriva celor de la Aston Villa, pe care a pierdut-o pe teren propriu cu scorul de 0-1 (gol Rudy Gestede, min 72).  

Belgianul Christian Benteke este cel mai scump transfer al verii pentru Liverpool. El a evoluat in prima etapa de la Stoke, insa nu a reusit sa marcheze. Sparge el gheata cu Bournemouth? (sursa poza:skysports.com)


XI-le probabil al celor 2 echipe
Liverpool XI (4-3-1-2): Mignolet - Gomez, Sakho, Skrtel, Clyne - Henderson, Can, Milner - Coutinho - Benteke, Firmino
Antrenor: Brendan Rodgers
Bournemouth XI (4-4-1-1): Boruc - Mings, Cook, Elphnick, Francis - Gradel, Surman, Gosling, Ritchie - Kermorgant - Wilson
Antrenor: Eddie Howe
Indisponibili
Liverpool: Daniel Sturridge, Jon Flanagan, Joe Allen (accidentati)
Bournemouth: Harry Arter (accidentat), Christian Atsu, Shaun MacDonald (incerti)

Liverpool nu a pierdut niciodata in jocurile cu Bournemouth. Cele 2 echipe se intalnesc pentru prima data in Premier League, insa in cupe s-au intalnit de 6 ori, Liverpool iesind castigatoare in 4 dintre ele, celelalte 2 terminandu-se remiza.
Ultimele deplasari ale lui Bournemouth pe Anfield sunt rejucarile meciurilor din Cupa Angliei din 1927 si 1968, atunci de fiecare data scorul a fost 4-1 pentru cormorani.
Liverpool a incercat cele mai putine suturi spre poarta in prima etapa a acestui sezon (4).
Simon Mignolet este portarul din Premier League care a mentinut poarta intacta in cele mai multe meciuri  din 2015 (10 ori).
In Championship (liga a 2-a engleza), nicio echipa nu a strans mai multe puncte (44) si nu a castigat mai multe partide (13) decat Bournemouth, in campania 2014/2015.
Matt Ritchie a dat mai multe pase de gol (17) decat orice jucator in Championship in editia 2014/2015.
Christian Benteke a inscris 11 goluri in ultimele 12 aparitii in Premier League.

In conferinta de presa ce a prefatat aceasta partida, antrenorul celor de la Liverpool, Brendan Rodgers a declarat ca se asteapta ca anumiti jucatori sa paraseasca clubul inainte inchiderii ferestrei de transferuri. Cei vizati sunt Fabio Borini, Mario Balotelli, Jose Enrique, iar ultimul care ar fi nemultumit de statutul sau la club ar fi Lucas Leiva. De partea cealalta, antrenorul celor de la Bournemouth, Eddie Howe a avut decat cuvinte de lauda la adresa managerului lui Liverpool, spunand despre acesta ca reprezinta un model pentru el. "Constuieste o noua echipa la Liverpool si va fi probabil cea mai buna de la venirea sa pe Anfield. Are fotbalisti talentati si va folosi punctele forte ale fiecaruia pentru a obtine toate punctele. Asta este cheia pentru fiecare manager. A facut o treaba excelenta la Swansea si destul de buna la Liverpool. Este complicat cand sunt atat de multe echipe care se lupta la titlu si pentru locurile de Champions League. Cred ca s-a descurcat onorabil pana acum" a mai completat antrenorul oaspetilor.

De incercat
Gol Liverpool in ambele reprize (2,20)
Total goluri 3-5 (2,05)
Christian Benteke si Roberto Firmino sa inscrie oricand in meci (4,00)

Comentarii

  1. Liverpool - Bournemouth 1-0 (gol Benteke)

    Gol Liverpool in ambele reprize (2,20) Pierdut
    Total goluri 3-5 (2,05) Pierdut
    Christian Benteke si Roberto Firmino sa inscrie oricand in meci (4,00) Pierdut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu