Noutati din sport


E luni și e ziua ultimelor noutăți din sport:

1. Carl Zeiss Jena (din liga a 4-a din Germania) a învins cu 3-2 echipa Hamburg în Cupa Germaniei. Scorul a fost 2-2 până în minutul 90, iar în prelungiri Carl Zeiss Jena a marcat golul victoriei prin Johannes Pieles în minutul 106.
2. Neymar va lipsi 2 săptămâni de la antrenamente din cauza unei probleme medicale.
3. Olympique de Marseille i-a răspuns lui Bielsa după ce acesta și-a dat demisia: OM nu poate fi prizionerul cerințelor unui om care își pune interesele personale deasupra clubului.
Sunt zvonuri că Jurgen Klopp îl poate înlocui pe Bielsa.

4. Cassano a semnat cu Sampdoria pe 2 ani. Dacă Sampdoria reușește să îl transfere și pe Balotelli, în atac vor fi 2 nebuni.
5. Lionel Messi a donat 500.000 de dolari la UNICEF. Cu ocazia asta își mai spală din păcate. Mai țineți minte perioada când Messi a evitat taxele din Spania, iar tatăl lui a fost acuzat de evaziune fiscală?
6. Pentru prima oară în istorie, Premier League a debutat cu un autogol marcat de Kyle Walker în minutul 22 în meciul Manchester United 1 - 0 Tottenham Hotspur.

7. D.C. UNITED a câștigat la MONTREAL cu 1-0. Dar statistica arată cam așa: 25 de șuturi spre poartă realizate de Montreal(8 pe spațiul porții) și 1 șut pe poartă al lui DC United care s-a transformat în gol.

Comentarii