Informatii scurte din sport




Informații scurte din sport:
1. Jose Mourinho nu a câștigat niciun meci din Premier League până acum pe stadionul St James’ Park(Newcastle United F.C). Mourinho are 3 înfrângeri și 3 egaluri în deplasările pe acest stadion.
2. Stiu că suporterii români sunt împărțiți între Real Madrid și Barcelona, dar pe primul loc în Primera Division se află acum Villarreal.
Villarreal are 16 puncte după 6 meciuri, Barcelona este pe 2 cu 15 puncte, iar Real Madrid se află pe locul 3 cu 14 puncte.
3. In ultima etapă din Bundesliga din acest weekend, nicio echipă gazdă nu a câștigat. S-au înregistrat 4 egaluri și 5 victorii ale oaspeților.

4. Jorge Mendes este cel mai important impresar de fotbaliști din lume. A câștigat peste 95 de milioane de dolari din comisioane până acum. Dacă va interesează un Top 10 al impresarilor de sport din întreaga lume îl găsiți aici Top 10 sports-agents/list
5. Alexis Sanchez este primul jucător din lume care a reușit să marcheze câte un hat-trick în fiecare din urmatoarele campionate puternice: Anglia, Spania și Italia.
6. Manchester United este pe primul loc în Premier League. Nu a mai fost în poziția asta de vreo 2 ani.

7. Antonio Valencia a bătut un record zilele astea pentru un jucător din America de Sud. Are până acum 250 de apariții în Premier League. Doar Nolberto Solano din Peru a mai reușit această performantă in trecut.
8. Leo Messi s-a accidentat în primele 10 minute din ultimul meci din Primera Division și va lipsi între 6 și 8 săptămâni de pe terenul de fotbal.

Comentarii

  1. Interesante stiri. Le cityesc mereu cu placere...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa gasiti pe acest site stiri adevarate despre sport, nu cearta si balamuc ca pe gsp sau prosport. Nu zic ca siteul asta e peste gsp, doar ca nu o sa gasiti scandal aici. Nu promovez non-valori si anumite stiri bomba.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu