Manchester United - Manchester City in Premier League




Manchester United-Manchester City va fi transmis în direct de Eurosport, duminică.
Manchester United joacă mult mai bine decât la începutul sezonului, iar Martial face diferența în orice meci și parcă joacă de o viață la echipa condusă de Van Gaal.
Depay însă nu se ridică la nivelul cerințelor suporterilor. Tine mult de minge, vrea să facă el tot și jocul nu îi iese.

Deși lipsesc următorii jucători: Silva, Nasri, Aguero din primul 11 de la Manchester City, echipa oaspete joacă un fotbal ofensiv, plăcut ochiului.
Pellegrini joacă într-un sistem 4-4-2 și a avut un meci greu în Champions League cu Sevilla, unde scorul era 1-1 în minutul 90. Dar în minutele de prelungire, De Bruyne a înscris golul victoriei cu un șut plasat la colțul lung.
Va fi o luptă interesantă între De Bruyne și Martial.

67% din toate meciurile echipei Manchester United s-a terminat cu peste 2,5 goluri. Manchester United se află pe locul 3 în Premier League cu 19 puncte din 9 meciuri: 6 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri. Ultimele 6 meciuri s-au terminat cu scoruri mari pentru că e o echipă ofensivă. In ultimul meci dintre cele 2 echipe(12.04.2015) din Premier League, Manchester United a câștigat cu scorul de 4-2.

Manchester City a câștigat 78% din toate meciurile jucate în acest sezon. Man City a marcat de fiecare dată în ultimele 9 partide jucate.
Man City a marcat în toate deplasările din Premier League până acum.
62% din golurile primite de Manchester City au fost înscrise în prima repriză.

O să pariez la Manchester United-Manchester City ambele echipe marchează la cota 1,70. Cred că și pariul peste 1 gol asiatic în prima repriză la cota 1,92 are șanse de reușită.



Comentarii

  1. Trebuia sa vedem goluri, insa nu au aparut. Sterling nu a fost tocmai in forma si l-a incurcat mult Valencia acolo. Toure la fel....a avut doua ocazii bune si nici nu a trimis mingea pe poarta.

    Mi-ar fi placut sa castige City.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate a fost un meci axat mai mult pe angajamentul fizic si prea putin pe combinatiile colective

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un meci urat. Nicio echipa nu merita victoria. Primul sut pe poarta al lui Manchester United a venit prin minutul 60.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu