Stiri din fotbal (2)




Stiri din fotbal:
1. Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 500 din toată cariera lui. Golurile au fost marcate pentru echipa de club, dar și pentru Naționala Portugaliei.
2. La meciul Sahtior Donetk-PSG din Champions League(scor 0-3) au fost prezenți pe teren 10 brazilieni și doar 1 singur francez.
3. Malaga este prima echipă din istoria fotbalului spaniol care nu a marcat în primele 6 etape din Primera Division.

4. Lewandowski a înscris 9 goluri în ultimele 165 de minute de fotbal profesionist. Lewandowski este cel mai bun marcator în 3 competiții: Calificări pentru EURO 2016 (10), Bundesliga (10) și Champions League (3).
5. Buffon despre Casillas: Am admirat cariera lui Casillas, a câștigat totul. Un jucător ca el, care a făcut istorie pentru Real Madrid nu ar trebui să fie huiduit de suporterii blancos. E o rușine.
6. Lech Poznan, după 10 meciuri jucate în campionatul Poloniei, are doar 5 puncte și se află pe ultimul loc. Lech Poznan este campioana de anul trecut din Polonia. Lech Poznan are o victorie în etapa a 2-a contra celor de la Lechia Gdansk, 2 egaluri și în rest înfrângeri pe linie.

7. Bayern Munich este o forță în fotbalul mondial. De la 1 August 2015 și până acum, Bayern Munich a câștigat 14 din 15 meciuri(inclusiv amicale) și are un golaveraj de 47-8.
8. Guardiola: Dacă Barcelona va fi exclusă din Primera Division din cauza luptei pentru independență a Cataluniei, nu va fi o problemă majoră. In cel mai rău caz, Barcelona poate juca în Ligue 1, Franța.
9. Un jucător din Argentina a marcat un gol din careul de 16 metri, apoi s-a urcat în ambulanța care era parcată lângă terenul de fotbal. Acolo, fotbalistul a claxonat puternic. A primit cartonaș galben.

Comentarii