Napoli - Inter




Napoli și Inter se întâlnesc pentru prima oară din sezonul 88-89 din postura de ocupante ale primelor 2 locuri din clasament. Atunci Inter câștiga titlul și Napoli termina pe locul 2.
Va fi cea de-a 70-a partidă, iar Napoli stă mai bine la palmares. Napoli are 34 de victorii, 18 egaluri și 17 victorii Inter. Golaverajul este 86-66 pentru Napoli.
Inter nu a mai câștigat lângă Vezuviu din sezonul 97-98, când se impunea cu 2-0, iar la final Napoli retrograda.
In acest sezon, Napoli este cea mai periculoasă echipă din Italia pentru că are cea mai mare forță ofensivă. A învins fără probleme pe Juventus și Milan.
Va fi record de asistență pe San Paolo pentru că s-au vândut 51.000 de bilete. Precendentul record fiind de 49.800 de bilete candute pentru meciul cu Fiorentina din Octombrie.

Statistica:
Napoli este neînvinsă în ultimele 12 partide și nu a primit gol în ultimele 5 meciuri. Gazdele de azi au marcat de fiecare dată atunci când au jucat în fața suporterilor proprii.
Napoli a deschis scorul în 77% din meciurile jucate în acest sezon de Serie A.

Inter a câștigat 67% din meciurile jucate în deplasare. Inter este neînvinsă în ultimele 7 partide și nu a primit gol în ultimele 4.
77% din toate întâlnirile fotbalistice ale oaspeților din seara asta în Serie A s-au terminat cu sub 2,5 goluri. Inter are cea mai bună apărare din Italia.
Inter a marcat de fiecare dată atunci când a jucat în deplasare. Inter a marcat cel puțin 1 gol în ultimele 6 deplasări.

Cote pariuri la Napoli-Inter:
Napoli are cota 1,72 la victorie, egalul are cota 4 și victoria echipei Inter are cota 5,60. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,92 și sub 2,5 goluri are cota 2,06.
Victoria echipei Npoli la pauză are cota 2,34 și egalul are cota 2,44. Victoria Interului după 45 de minute are cota 5,70.
Pariul ambele marchează sau GG are cota 1,89.

Napoli-Inter e un meci greu de pronosticat. Se întâlnesc cel mai bun atac și cea mai bună apărare de Italia. Cred că vor marca ambele echipe. Sper să avem un meci spectaculos, cu multe goluri marcate.


Comentarii

  1. napoli nu a primit gol in ultimele 7 partide jucate acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice completare este binevenita. Nu le stiu pe toate si cred cu tarie ca sunt cititori mult mai bine pregatiti ca mine.

      Ștergere
    2. Napoli nu are 7 meciuri jucate acasa sezonul asta, contra Inter-ului va fi al saptelea. Iar ca idee legata de statistica, a primit gol in 3/6 asemenea meciuri pe teren propriu, in ordine, de la Sampdoria, Juventus si Fiorentina.

      Ștergere
  2. Napoli - Inter a fost un meci superb.In ultimele 2 minute ale meciului, Inter a avut 2 bare. Napoli-Inter scor final 2-1 si pariul ambele marcheaza a iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu