Stiri din fotbal (10)


Știri din fotbal

1. Arsene Wenger despre Jose Mourinho: Nu îmi place când cineva își pierde slujba.
2. Steaua Roșie Belgrad a distrus campionatul în Serbia. După 22 de etape are 20 de victorii, 2 egaluri și 0 înfrângeri. Partizan Belgrad se află pe locul 4 cu 36 de puncte. Poza de mai jos


3. Monaco se află pe locul 2 în Ligue 1 și este mai aproape de locul 19 decât de locul 1. PSG are 51 de puncte, iar Monaco are 32 de puncte.

4. Don Howe, fostul antrenor al Angliei și al lui Arsenal, a murit la vârstă de 80 de ani.'
5. Skrtel va sta pe bară 6 săptămâni din cauza unei accidentări. Liverpool se poate baza doar pe doi fundași centrali, Sakho și Kolo Toure, împotriva lui Leicester.
6. Grupele Cupei Libertadores în 2016. Ce echipe cred că se vor califica mai departe?
Din grupa 1 se vor califica River și Sao Paulo. Din grupa 2 Palmeiras. Din grupa 3 Boca și Cali. Din grupa 4 Penarol și Cristal. Din grupa 5 Mineiro și Colo Colo. Din grupa 6 orice echipă are șanse egale. Din grupa 7 Pumas și Olimpia. Din grupa 8 Corinthians și Santa Fe(are nevoie de niște atacanți de valoare, altfel îi va fi greu în această grupa).


7. Blaise Matuidi a fost ales fotbalistul francez al anului 2015.
8. Tactică la fotbal. Știați că o formație 4-3-3 este foarte periculoasă pentru o echipă așezată în 3-5-2 sau 3-4-3, pentru că atacanții vor fi unu contra unu cu fundașii adverși?
Știați că formațiile cu 3 fundași se descurcă de minune contra a 2 atacanți, dar au zile grele doar contra unui atacant sprijinit de mijlocași?
Știați că așezarea 4-4-2 nu mai este la modă pentru că era depășită ușor de o echipă adversă așezată în 4-2-3-1? La centrul terenului cei 4 mijlocași din așezarea învechită nu pot face față celor 5 mijlocași din așezarea 4-2-3-1.
Dar toate astea sunt doar în teorie, pentru că este foarte importantă și valoarea jucătorilor și a antrenorilor.

Comentarii