Stiri din fotbal (8)



Stiri din fotbal
1. Leicester City este pe primul loc în Premier League, la 20 de puncte distanță de Chelsea. In ultimul meci de campionat, Leicester City a învins-o pe Chelsea cu 2-1.
2. Jamie Vardy și Riyad Mahrez(atacanții lui Leicester City) au marcat până acum 26 de goluri. In comparație, doar Benfica și Porto în Portugalia au marcat mai multe goluri, doar că aceste echipe portugheze au 3 meciuri în plus.
3. Eden Hazard nu a mai marcat un gol în Premier League de 19 meciuri, aproximativ 1675 minute.

4. Sergio Ramos odespre Gerard Pique: Lipsa de respect este dușmanul unei stări de spirit de calitate. Si când mă gândesc că a avut de la cine să învețe în trecut: Xavi, Puyol.
5. Până acum, Brighton, Olympiakos, Porto, Sporting, PSG, Rijeka și Sokolov ( Divizia a 2-a din Cehia) sunt singurele echipe neînvinse în campionatele lor. Apropo de PSG, Di Maria are 7 goluri și 10 pase de gol în 13 meciuri pentru echipa din Paris.
6. Academia de Fotbal a clubului Benfica este cea mai bună din lume, conform Globe Soccer Awards.

7. Fred, fotbalistul brazilian care joacă sub bagheta lui Lucescu, a fost suspendat un an de zile pentru dopaj. Ce îi mai place mijlocașului brazilian să bage tot felul de prostii în sânge. Poza de mai jos


8. Constantin Gâlcă este noul antrenor al lui Espanyol.
9. Petr Cech are până acum 169 de meciuri în care nu a primit gol în în Premier League și a egalat recordul lui David James.
10. Real Madrid are 30 de puncte după 15 etape, cel mai slab start de sezon din 2008/09, atunci când era antrenor Schuster.

Comentarii