Stiri din fotbal (9)


Stiri din fotbal
1. Blatter și Platini au fost suspendați 8 ani din fotbal pentru acte de corupție. Blatter a declarat că îi pare rău că este doar un sac de box și că este nevinovat.
2. Messi a câștigat trofee la Barcelona de minim 3 ori. Are cel puțin 3 titluri de campion în Spania, 3 Cupe Liga Campionilor, 3 Cupe ale Spaniei, etc. Aceste titluri nu l-au împiedicat pe un fan al lui River Plate să îl scuipe pe Messi în aeroport la Tokyo.
3. Dani Alves l-a egalat pe Pelle la numărul de trofee. Până acum câteva zile Pelle deținea recordul mondial pentru cele mai multe trofee(29) câștigate în toată cariera de fotbalist.

4. Anul trecut, Hertha abia scăpa de retrogradare. In acest sezon se află pe locul 3 în Bundesliga.
5. Fundașul lui Ajax, Kenny Tete, a fost arestat după ce a participat la o incăierare într-o cafenea.
6. Mihai Costea a fost surprins într-o casă de pariuri în timp ce era sub contract cu FC Voluntari. Acesta a declarat: Nu e plăcut. Am fost acolo cu un prieten, am făcut o greşeală care nu se va mai repeta niciodată. N-am pariat la fotbal, am fost cu un prieten şi s-a întîmplat să fiu fotografiat. Nu sînt supărat pe cei de la Voluntari pentru rezilierea contractului.

7. Real Madrid a înscris în meciul cu Rayo Valalecano de 10 ori (10-2) pentru prima dată după 55 de ani într-o singură partidă din campionatul Spaniei.
8. Napoli este interesată de mijlocașul Markus Henriksen de la AZ Alkmaar. Echipă din Olanda cere în schimbul jucătorului suma de 6 milioane de euro.
9. Echipele din Premier League care se aflau pe primul loc de Crăciun, dar și locul pe care au terminat la finalul sezonului. Toate echipele din sezonul 2008 până acum în poza de mai jos:

Comentarii

  1. Ce chestie...Doar Liverpool a pierdut campionatul cand a condus de Craciun, tocmai ei, "cormoranii" mei! :)

    Ti-am mai spus ca imi plac stirile astea pe scurt; o singura problema am : sa il bagi pe Costea printre fotbalisti, mi se pare o blasfemie!
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Costea nu a fost si nu este un mare fotbalist. Dar problema jucatorilor si a antrenorilor de la noi care pariaza online sau la casele de la colt de strada trebuie spusa des.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu