Australian Open




Australian Open
Acest articol va avea update in fiecare zi si il puteti gasi in dreapta siteului la Postare Prezentata. Vor fi in principal informatii despre sportivii romani care participa la Australian Open. Toate aceste stiri sunt scrise de Vlad Dobroteanu.

28.01.2016
Horia Tecau alaturi de americanca Coco Vandeweghe va juca semifinala competitiei de dublu mixt impotriva perechii formate din slovena Andreja Keplac si filipinezul Treat Huey. In sferturi, Tecau si Vandeweghe au trecut de perechea americana Bethanie Mattek-Sands si Bob Bryan in 3 seturi. #HaideHoria Partida lui Horia este programata de la ora 06:00.

24.01.2016
Horia Tecau este singurul roman care se ma regaseste pe tablourile Australian Open.
La dublu masculin, Horia Tecau alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer au trecut de perechea formata din germanul Benjamin Becker si austriacul Dominic Thiem in 3 seturi: 6-3,3-6,6-3 intr-o ora si 51 de minute.
In runda urmatoare perechea romana olandeza se va duela cu perechea italiana alcatuita din Marco Cecchinato si Andreas Seppi. Cele 2 perechi nu s-au mai intalnit anterior.
La dublu mixt, Tecau si americanca Coco Vandeweghe au trecut in 3 seturi de perechea ceho-poloneza formata din Lucie Hradecká si Marcin Matkowski. In turul urmator, cuplul romano-american va da piept cu cuplul italian alcatuit din Sara Errani si Fabio Fognini.

21.01.2016
Alexandra Dulgheru a pierdut in 2 seturi in fata nemtoaicei Angelique Kerber (numarul 6 WTA) intr-o ora si 15 minute.
Dupa primele 2 runde nu mai avem nicio jucatoare pe tabloul de simplu al Australian Open.
Perechea romana formata din Irina Camelia Begu/Monica Niculescu a pierdut duelul cu perechea alcatuita din cehoaica Dominika Cibulkova si belgianca Kirsten Flipkens in 3 seturi. Romancele erau favoritele partidei insa acest fapt nu a contat in intalnirea ce a durat 2 ore si 7 minute.
Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer au castigat intalnirea cu slovacul Martin Kližan si ucraineanul Sergiy Stakhovsky in 2 seturi intr-o ora si 6 minute. In runda urmatoare, perechea romana-olandeza se va duela cu perechea formata din germanul Benjamin Becker si austriacul Dominic Thiem.
Niciun roman nu va evolua la noapte la Australian Open 2016

18.01.2016
Monica Niculescu (numar 38 WTA) a trecut in 2 seturi de Teliana Pereira (numar 46 WTA) intr-o ora si 16 minute. Pentru romanca urmeaza duelul din turul 2 cu rusoaica Elisaveta Kulichkova (numarul 109 WTA), care a trecut surprinzator de numarul 25 mondial, nemtoaica Andrea Petkovic. Cele 2 jucatoare nu s-au mai intalnit.
Andreea Mitu (numarul 96 WTA) o va infrunta pe nemtoaica Julia Goerges (numarul 45 WTA). Surprinzator, cele 2 s-au mai intalnit o singura data, in 2014, pe hard, la Poitiers, iar romanca a castigat in 3 seturi.
In aceasta noapte debuteaza si ceilalti romani la turneul australian.
Irina Camelia Begu (numarul 31 WTA) se va duela cu suedeza Johanna Larsson (numarul 50 WTA). Cele 2 s-au mai intalnit o singura data: in 2015 pe hard, la Seul, unde romanca s-a impus in 2 seturi. Partida ei este programata sa inceapa la ora 05:00.
De la ora 07:30 incepe competitia si Alexandra Dulgheru (numarul 61 WTA) in fata australiencei Storm Sanders (numarul 355 WTA). Cele 2 jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum.
Simona Halep (numarul 2 WTA) se va intalni de la ora 10:00 cu chinezoaica Zhang Shuai (numarul 133 WTA). Cele 2 s-au mai intalnit o singura data: pe hard, la Indian Wells, in 2012, cand Simona a fost victorioasa in 2 seturi.

17.01.2016
In aceasta noapte prima romanca care intra in turneul de hard de la Melbourne este Monica Niculescu (numar 38 WTA). Ea o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira (numar 46 WTA). Cele 2 s-au mai intalnit o singura data:in 2015 in optimile turneului de zgura de Bucuresti, iar romanca s-a impus in 2 seturi. Partida este programata pentru ora 05:30. Australian Open este in direct pe Eurosport si Eurosport 2.

Comentarii