Pariu de 200 Ron fara risc de la Sportingbet



Casa de pariuri Sportingbet vă oferă un pariu de 200 Ron fără risc. După ce ați deschis un cont la această casă de pariuri și ați depus, pariați orice sumă până la 200 de Ron și dacă pierdeți o să primiți un bonus înapoi. Dacă o să câștigați acest pariu fără risc atunci nu mai primiți bonusul. Se va lua în considerare următoarea conversie valutară: 1EUR=1USD=1GBP=4RON
Dar să nu pierdeți mult timp după ce ați deschis contul pentru că această promoție este valabilă doar 7 zile în care aveți timp să efectuați primul pariu.
Ofeta casei de pariuri Sportingbet este valabilă până la data de 29.02.2016. Cei care depun cu Skrill sau Neteller nu au dreptul la acest bonus.

Bonusul primit trebuie rulat de 7 ori pe cotă de minim 1,50. Desigur că puteți paria și pe cote mai mari de 1,50 dar asta depinde de stilul vostru de joc. Aveți la dispoziție 30 de zile ca să rulați acest bonus.
E unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit pentru români, alături de cel oferit de Unibet care are 150 de Ron pariu fără risc.

Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Pariurile/selecţiile anulate nu vor fi luate în considerare ca fiind pariuri eligibile pentru această ofertă. In cazul in care primul pariu plasat este anulat/amanat, se va considera cota 1.00 si valabilitatea bonusului va fi extinsa pentru al doilea pariu.
Bonusul va fi creditat în 48 de ore în funcţie de pariurile plasate. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).



Comentarii