Logo nou pentru Premier League




Începând din sezonul 2016/17, Premier League are un logo nou(vezi poza de mai sus). Nu vor mai exista firme sau reclame în acest logo pentru că echipele din Anglia nu mai doresc asa ceva.
Dacă vă întrebați care este legătură între lei și Premier League, am eu răspuns și pentru așa ceva. În secolul 12, in Anglia, a apărut pe un câmp de luptă un steag cu 3 lei de aur pe un teren roșu ca să ridice moralul soldaților. Tricoul echipei Naționale de fotbal a Angliei are 3 lei pe emblemă.

În istoria Angliei, primul leu pe un steag a fost folosit de Henry I atunci când a ajuns la putere în anul 1100. Henry I s-a căsătorit cu Adeliza. Tatăl Adelizei avea pe scut un leu. Ca să comemoreze evenimentul, Henry I a mai adăugat un leu pe steag.
Al treilea leu a apărut pe steag atunci când Henry al II-lea s-a căsătorit cu Eleanor Aquitain. Eleanor avea tot un leu in emblema familiei.

Mie îmi place acest logo, dar sunt suporteri care strâmbă din nas la vederea acestui nou leu. Unii chiar au glumit pe twitter.
Userul @Mike_P_Williams a scris pe twitter că leul din logo seamănă cu Mufasa din Lion King.
Vouă vă place acest logo nou pentru Premier League?

Comentarii