Stiri din fotbal - Februarie 2016




1. Pep Guardiola va antrena echipa Manchester City din sezonul urmator pe o durata de 3 ani. Cei din conducerea echipei engleze au facut anuntul oficial acum o ora. Vezi poza de mai sus. Guardiola si Manchester City au discutat aceasta mutare inca din 2012. Pellegrini spune ca stia de aceasta venire de acum o luna.
2. 44% din golurile marcate de Cristiano Ronaldo in acest sezon au fost realizate impotriva echipelor Espanyol si Malmo.
3. Diego Costa avrut sa se intoarca la Atletico Madrid, dar Chelsea nu s-a inteles la bani, iar atacantul nebun ramane la clubul englez. In trecut, Diego Costa a declarat ca e sigur ca usa va fi deschisa pentru el la Atletico. Presedintele clubului Atletico Madrid i-a raspuns sa inchida usa ca se face frig.

4. Marko Vejinovic, jucatorul lui Feyenoord, si-a angajat garzi de corp pentru ca a primit amenintari cu moartea de la suporteri. 7 suspecti cu varste intre 18 si 20 de ani au fost deja arestati pentru aceste amenintari.
5. S-au tras la sorti meciurile din FA Cup din Anglia:
Chelsea v Manchester City
Reading v West Brom/Peterborough
Watford v Leeds United
Shrewsbury Town v Manchester United
Blackburn Rovers v Liverpool/West Ham
Spurs v Crystal Palace
Arsenal v Hull
Bournemouth v Everton

6. Chelsea nu ii mai va oferi un contract nou lui John Terry. Sa vedem la ce echipa va ajunge acest fundas de calitate, dar mai ales acest iubitor de neveste de fotbalisti.
7. Juventus a castigat 12 meciuri la rand in Serie A. Si cand ma gandesc ca la inceputul sezonului, Juve arata ca o echipa mica, fara nicio idee in atac.

Comentarii