Ce inseamna par si impar la pariuri sportive?




Eu nu pariez pe rezultatul unui meci dacă se termină par sau impar. Prefer pariurile pe victorie, DNB(la egal suma pariată este returnată) sau pe goluri marcate.
Dar sunt unii care preferă să joace altfel.

Ce înseamnă par și impar la pariuri sportive?
Un rezultat par este un număr care este divizibil cu 2 sau care este cu soț. Exemple de rezultate la pariuri care sunt câștigatoare dacă ați pariat par: 1-1, 2-0, 0-2, 2-2, 3-3, 4-4, 3-1, 1-3, 4-2, 2-4, 5-5, etc. Rezultatele de egalitate sunt numere pare chiar si 0-0.
Un număr este impar atunci cand nu este divizibil cu doi. Un rezultat impar(care este fără soț) la pariuri arată așa: 0-1, 1-0, 2-1, 1-2, 2-3, 3-2, 4-3, 4-5, etc.

Am văzut acum câteva luni o strategie aplicată de un parior pe termen lung care încerca să câștige jucând la rezultat par.
Omul știa că multe meciuri se termină cu scorul de 0-0 și mai multe se termină egal, dar cu goluri marcate. Dubla suma atunci când pierdea și a prins câteva pariuri bune.
Dar și aici că în orice altă strategie de pariuri pe teremen lung contează mult inspirația în alegerea meciurilor. Și noroc in caz ca se marchează în ultimul minut de joc și atacantul îți strică seara.

Sper că acest articol v-a lămurit în privința întrebării ce înseamnă par și impar la pariuri sportive?

Baftă la pariuri!

Comentarii