Partida Caen - Monaco deschide etapa a XXIX-a in Ligue 1

Etapa a XXIX-a din Ligue 1 se deschide cu partida de vineri de la 21:30 de pe stadionul Stade Michel d`Ornano, unde AS Monaco va da piept cu echipa locala Stade Malherbe de Caen. Este un meci deosebit de interesant intre gazdele ce se gasesc pe locul 4 in timp ce oaspetii sunt pe pozitia secunda in clasament la 8 puncte rivala din acest meci. Daca pe teren propriu, Caen este in a doua jumatate a clasamentului, Monaco este in primele 3 in partidele din deplasare, de unde tragem concluzia ca gazdele vor avea un meci dificil cu echipa din principat.
Antrenorul lui Caen, Patrice Garande a prefata partida cu echipa monegasca. "AS Monaco este o echipa solida si foarte solida. Chiar si atunci cand nu joaca bine, ei nu pierd partidele. Singura noastra obligatie este sa facem un meci coerent si sa jucam in echipa. Daca vom castiga, nu vom trece peste altii, insa vom demonstra ca nu am ajuns din greseala in aceasta pozitie. Dorim sa ne facem o identitate mai ales pe teren propriu si asta nu se face doar prin joc, ci si prin rezultate".

Lacina Traore a reusit 2 goluri pentru monegasci in acest sezon, ambele in deplasare. Reuseste el sa inscrie si in aceasta partida? Ramane de vazut.


XI-le probabil al celor 2 echipe
Caen XI (4-1-4-1): Vercoutre - Appiah, Yahia, Da Silva, Bessat - Seube - Rodelin, Leborgne, Feret, Bazile - Kouakou
Antrenor: Patrice Garande
Monaco XI (4-2-3-1): Subasic - Raggi, Wallace, Ricardo Carvalho, Echiejile - Fabinho, Toulalan - Lemar, Joao Moutinho, Helder Costa - Vagner Love 
Antrenor: Leonardo Jardim

Arbitru: Clément Turpin 

Indisponibili
Caen: Delaplace, Diomande, Imorou, Ntibazonkiza (accidentati), Delort (suspendat)
Monaco: Coentrao, Adama Traore, Pasalic (accidentati), Dirar (supendat)

Lotul lui Caen
Portari: Vercoutre, Reulet
Fundasi: Appiah, Yahia, Da Silva, Ben Youssef, Raineau
Mijlocasi: Seube, Adeoti, Bessat, Makengo, Lebrogne, Feret, Nkololo
Atacanti: Kouakou, Rodelin, Bazile, Louis

Lotul lui Monaco
Portari: Subasic, Nardi, Sy
Fundasi: Carvalho, Echiejile, Fabinho, Jemerson, Raggi, Toure, Wallace 
Mijlocasi: Bahlouli, Bakayoko, Helder Costa, Lemar, Joao Moutinho, Bernardo Silva, Toulalan 
Atacanti: Carrillo, Vagner Love, Mbappe, Lacina Traore

Statistici 
- 6 din ultimele 7 intalniri directe s-au incheiat la egalitate.
- Caen nu are nicio victorie in ultimele 3 jocuri jucate acasa impotriva lui Monaco (2 egaluri si o infrangere), insa nu au ajuns niciodata la 4 jocuri consecutive cu monegascii pe teren propriu fara sa castige.
- Echipa din Normandia nu a reusit sa in scrie in 5 din ultimele 8 jocuri de campionat, jucate pe teren propriu impotriva celor de la Monaco.
- Doar PSG a castigt mai multe meciuri (23) in Ligue 1 decat Caen si Monaco (fiecare cate 13) in acest sezon.
- In niciuna din ultimele 10 etape, Caen nu a remizat (4 victorii si 6 infrangeri). Ultimul egal a fost in decembrie in partida cu Rennes.
- Monaco a pierdut doar una din ultimele 15 jocuri in campionat (8 victorii si 6 egaluri).
- Echipa lui Leonardo Jardim este neinvinsa in ultimele 5 etape (3 victorii si 2 egaluri), numai Nantes strangand mai multe puncte (13).
- Caen se chinuie pe teren propriu. A inscris doar 13 goluri, doar codasa Troyes a marcat mai putine (8).
- Andy Delort si Ronny Rodelin au inscris 59% din golurile lui Caen in acest sezon de Ligue 1. Lipsa primului va fi esentiala in economica jocului.
- Remy Vercoutre (99) si Danijel Subasic (88) sunt portarii cu cele mai multe suturi parate in acest sezon al campionatului.

Ce merita incercat
Sub 2,5 goluri (1,70). Pentru ca la Caen absenteaza suspendat golgheterul Andy Delort (10 reusite), iar la Monaco lipsesc Coentrao si Pasalic (cate 3 goluri) cat si pentru faptul ca in ultimele 3 jocuri ale gazdelor pe Stade Michel d`Ornano s-au inregistrat putine goluri (sub 2,5 goluri).

Comentarii

  1. Dupa 0-0 la pauza, in repriza secunda au venit nu mai putin de 4 goluri, scor final 2-2. Predictia este pierduta!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu