Preturi bilete la Steaua-ASA Tirgu Mures si Steaua-Dinamo




Se redeschide Arena Națională după luni de zile în care birocrația a ținut departe suporterii de fotbal de experiențe de neuitat. Chiar îmi doream să văd live meciul România-Spania, dar nu s-a putut pentru că întâlnirea a fost mutată la Cluj. Acum îmi pare și mai rău pentru că Naționala noastră chiar a jucat ofensiv, cu pressing sus și cu tupeu. Scorul final a fost Romania 0-0 Spania.
Am stat în fața televizorului și m-am uitat pe Dolce HD în loc să fiu "incomodit" pe un stadion plin. Incomodit este cuvântul pe care l-am învățat aseară de la comentatorul Dolce care a zis: L-a incomodit pe Rusescu!

Să revenim la lucruri serioase. Am văzut azi prețurile la bilete pentru Steaua-ASA și Steaua-Dinamo pe siteul oficial al Campioanei României. Ieri nu prea am avut o zi bună, dar vestea că pot să merg iar la meciuri pe Arena Națională mi-a luminat acest inceput de săptămână.
Steaua va juca cu ASA Tîrgu Mureș pe 3 aprilie și cu Dinamo pe 10 aprilie 2016.
E foarte important că o parte din Peluza Nord a revenit lângă echipa Steaua, iar la Derby de România(Steaua-Dinamo) vom avea și un duel al galeriilor.


Prețuri bilete online la Steaua-ASA Tîrgu Mureș și Steaua-Dinamo:

FC STEAUA - ASA TIRGU-MURES

PELUZA 1 SI 2 INEL 1 10
TRIBUNA 2 INEL 1 PERIFERIC 25
TRIBUNA 2 INEL 1 CENTRAL 50
VIP 3 50
VIP 2 75
VIP 1 100

FC STEAUA - FC DINAMO

PELUZA 1 INEL 1 15
PELUZA 2 INEL 1 15
TRIBUNA 2 INEL 1 PERIFERIC 40
TRIBUNA 2 INEL 1 CENTRAL 75
VIP 3 50
VIP 2 100
VIP 1 150

Comentarii