Statistica la Barcelona - Real Madrid




Mai sunt câteva zile până la El Clasico și nu mai vreau să văd amicale între echipele naționale de fotbal. Barcelona-Real Madrid este considerat cel mai tare derby de pe Terra și este vizionat de sute de milioane de suporteri împărțiți în 2 mari categorii.
Cu o zi înaintea meciului o să aveți zeci de articole pe alte siteuri despre acest meci. Dar până atunci scriu eu un articol despre El Clasico.

Statistică la Barcelona-Real Madrid:
Barcelona a câștigat 80% din meciurile jucate în acest sezon. Echipa catalană a câștigat 93% din meciurile jucate acasă și este neînvinsă în ultimele 23 de meciuri.
Barcelona a marcat de fiecare dată în ultimele 13 meciuri jucate. Atunci când nu marchează Messi, iese la rampă Neymar și dacă se enervează Suarez marchează și el.
Barcelona e o echipă foarte ofensivă cu o posesie de invidiat pentru că 80% din meciurile jucate s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. De aceea cota la peste 2,5 goluri este foarte mică atunci când joacă Barcelona.

Echipă catalană a înscris de fiecare dată atunci când a jucat în față propriilor suporteri. Barca a marcat prima în 73% din meciurile disputate până acum.
Barcelona a condus la pauză în 53% din partidele jucate în La Liga din Spania. Barca este neînvinsă în ultimele 15 meciuri jucate acasă.

Real Madrid a câștigat ultimele 4 meciuri. Real Madrid este o echipă care nu se oprește dacă are 3-0 și îți da 6 sau 7 goluri. Dar are și o aparare cu probleme și peste 70% din meciurile jucate de albi se termină cu peste 2,5 goluri marcate.
Real Madrid înscrie des în deplasare, iar statistica demonstrează asta: albii au marcat în 86% din meciurile jucate pe teren străin.
Real Madrid a deschis scorul în 80% din partidele jucate și a condus la pauză în 70% din meciurile jucate in acest sezon.

Cred că se vor marca peste 2,5 goluri în Barcelona-Real Madrid, dar o să merg pe varianta victoriei Barcelonei la cota 1,65.

Comentarii