Ajunge Manchester City in semifinalele Champions League?




În tur, Manchester City a scos un rezultat bun pe terenul celor de la PSG. Scorul de 2-2 este un scor de calificare dacă știi să joci defensiv, fără riscuri inutile.
În meciul de la Paris am asistat la 2 greșeli enorme ale fundașilor și mijlocașilor la închidere ale ambelor echipe. Greșeli care au dus la marcarea unor goluri caraghioase. Dar acum nu mai contează ce s-a întâmplat atunci. Toate privirile sunt ațintite către meciul retur dintre City și PSG.

Manchester City a câștigat în ultima etapă din Premier League cu 2-1 pe West Bromwich Albion. Golurile au fost marcate de Sergio Aguero în minutul 19 din penalty și de Samir Nasri în minutul 66.
PSG a câștigat în deplasare la Guingamp cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale echipei Paris Saint Germain au fost înscrise de Lucas Moura în minutul 56 din lovitură de la 11 metri și în minutul 72 din actiune.

Statistica la Manchester City-PSG
71% din golurile marcate de Manchester City au fost realizate acasă. 66% din meciurile jucate de City s-au terminat cu peste 2,5 goluri.
În ultimele 10 meciuri jucate în Premier League de gazdele de marți seară din Liga Campionilor 7 s-au terminat cu peste 2,5 goluri. Iar 4 din ultimele 10 partide jucate în Anglia de City s-au terminat cu peste 3,5 goluri marcate.
Manchester City are perioade bune de joc întrerupte de meciuri ciudate pierdute în fața unor echipe mici. Palmaresul echipei Manchester City în ultimele 15 partide: 7 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri.
Ajunge Manchester City in semifinalele Champions League?

PSG este deja campioană matematic în Franța și acum se concentrează pe cea mai importantă competiție de fotbal din lume.
Paris Saint Germain a câștigat 79% din meciurile din acest sezon și a câștigat 82% din partidele jucate în deplasare. Paris Saint Germain este o echipă ofensivă pentru că a înscris de fiecare dată în 94% din meciurile jucate pe teren străin.

Pariul peste 2,5 goluri la cota 1,75 la meciul Manchester City-PSG are șanse bune de reușită. Puteți încerca și DNB Paris Saint Germain la cota 1,80.
Aceste ponturi la pariuri sportive sunt cu titlu informativ.

Comentarii

  1. Scorul final a fost 1-0 pentru Manchester City, iar pontul a fost gresit. Aguero a ratat un penalty in prima repriza, iar francezilor le-a fost anulat un gol valabil.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu