Biletul Zilei din 26.04.2016




Biletul Zilei din 26.04.2016 este din prima semifinală din Champions League: Manchester City-Real Madrid.
Manchester City s-a chinuit în Liga Campionior în ultimii ani, în afară de acest sezon unde a eliminat-o pe PSG și a ajuns pentru prima oară in semifinalele CL.
City a câștigat cu 4-0 întâlnirea cu Stoke City de sâmbătă din Premier League. A fost un fel de antrenament cu public bun înaintea meciului cu Real Madrid, mai ales că gazdele nu au primit gol și au jucat cu echipa a 2-a.
City nu mai are șanse la titlu în Premier League, așa că trofeul Champions League este singurul care poate fi câștigat de englezi în acest sezon.

Real Madrid își dorește încă o finală în Champions League, dar vine după un meci greu jucat împotriva celor de la Rayo Vallecano. Rayo Vallecano a condus cu 2-0 în primele 15 minute și doar inspirația lui Gareth Bale care a marcat 2 goluri( ultimul a fost golul victoriei) a facut ca Real să câștige cu 3-2.

Manchester City nu a primit gol în ultimele 2 partide din Champions League jucate pe Etihad (împotriva echipelor Dinamo Kiev și PSG).
City este singura echipă din semifinale care nu are posesie peste 50%. Dar posesia nu îți garantează goluri marcate sau calificări - vezi Barcelona.
Sergio Aguero nu a marcat in ultimele 3 partide din Champions League, dar cred că azi este meciul lui.

În acest sezon Real Madrid nu a primit gol în 8 partide din 10 și a câștigat cele mai multe întâlniri din Liga Campionilor-8.
Cristiano Ronaldo a marcat sau a fost implicat în 77% din golurile marcate de Real Madrid în CL.
Cifra 8 este cam des întâlnită în acest articol datorită echipei Real Madrid. Spaniolii nu au pierdut niciun meci în ultimele 8 împotriva echipelor din Anglia.

Echipe probabile:

Man City (4-2-3-1): Hart; Sagna, Kompany, Mangala, Clichy; Fernandinho, Fernando; Navas, De Bruyne, Silva; Agüero

Real Madrid (4-3-3): Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, Ronaldo, Jesé

Biletul Zilei din 26.04.2016 este peste 2,5 goluri marcate la Manchester City-Real Madrid la cota 1,75. Puteți încerca și ambele marchează sau GG la cota 1,66.
Nu uitați să dați like și share la acest articol.


Comentarii

  1. Scor final 0-0. Un meci mediocru intre Real si City, ca si pontul oferit de mine pe goluri marcate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu