Conor McGregor s-a retras din UFC




Acum câteva ore am văzut pe toate rețelele de socializare știrea că Conor Mcgregor s-a retras din UFC.
Conor Mcgregor(TheNotoriousMMA) a scris pe contul lui de Twitter: "I have decided to retire young. Thanks for the cheese. Catch ya's later."
La început am crezut că e o glumă proastă pentru că omul e nebun și te poți aștepta la orice din partea lui. Dar am zis să aștept confirmarea oficială din partea șefilor UFC, iar aceasta a venit.
Conor Mcgregor s-a retras din UFC pe bune.

Motivele acestei retrageri pot fi diverse:
1. Moartea lui Joao Carvalho, un luptător de MMA din Portugalia, care a murit acum câteva zile în ring. Acesta s-a luptat cu Charlie Ward un luptător irlandez de MMA care e în echipa lui Conor Mcgregor. Mcgregor era în colțul ringului atunci când Carvalho a decedat. Indiferent cât de puternic ești, atunci când vezi că poți să treci pe lumea cealaltă oricând în acest sport violent, te pune pe gânduri.
2. Conor este accidentat și nu poate anunța așa ceva în presă. Pentru că toată viața lui a râs și și-a bătut joc de sportivii din UFC care se accidentau la antrenamente înaintea meciurilor cu el. Pe toți i-a făcut pizde. Iar dacă el s-ar retrage din cauza unei accidentări ar fi lovit din toate părțile.

3. Conor Mcgregor e posibil să fi apelat în trecut la substanțe interzise(steroizi și altele) care sunt interzise în UFC. Și ca să iasă basma curată a preferat să își anunțe retragerea.
4. Există varianta unei neînțelegeri la bani între Conor Mcgregor și șefii UFC(Ultimate Fighting Championship), iar irlandezul știe că este cel mai cunoscut și controversat luptător din Octogon. Și Conor Mcgregor are milioane de dolari în conturi bancare, așa că își permite să joace tare cu cei din conducerea UFC.

O chestie intersanta a spus-o Josh Barnett(fost luptător în UFC) pe Twitter: Conor Mcgregor a luat o decizie înțeleaptă de a se retrage din UFC pentru că asta e singura modalitate de a ieși din acest sport fără să plătești clauze de milioane de dolari ca despăgubiri. Nu poți să te retragi de la un meci fără motiv pentru că ai un contract, dar dacă ieși din acest sport definitiv, nimeni nu are ce să îți mai facă.

Comentarii