Cel mai mare bonus pentru pariuri online este oferit de Betfair




În mai, multe case de pariuri legale de la noi vă vor oferi bonusuri importante pentru că se apropie Campionatul European de fotbal din Franța.
Startul l-a dat Betfair care vă oferă cel mai mare bonus pentru pariuri online care se află acum pe piață din România. Bonusul este de 200 de euro, iar rulajul este de 3 ori atât depunerea cât și bonusul primit.
Dacă depuneți 10 euro, o să primiți bonus 10 euro. Dacă o să depuneți 55 de euro, o să primiți bonus 55 de euro. Dacă o să depuneți 200 de euro, o să primiți bonus 200 de euro. Oferta este valabilă doar pentru pariorii noi care depun pentru prima oară pe site.
Betfair este singură casă de pariuri de la noi care are cele mai mari cote de pariuri, în special la fotbal.

Pentru a beneficia de bonusul Betfair trebuie să urmezi paşii:
1. Clic pe banner-ul de mai jos.


2. Deschide cont folosind codul promoţional ZSKAAM.
3. Efectuează prima depunere utilizând una din metodele acceptate
4. Vei primi automat un bonus în valoare de 100% din suma depusă până la 200 de euro, adică dacă depui 10 euro vei mai primi încă 10, dacă depui 120 vei mai primi încă 120 sau dacă alegi să depui 200 de euro bonusul pe care-l vei primi va fi de 200 de euro.
5. Oferta este valabila pana la 1 Iunie 2016.


Termenii si conditiile bonusului:
Va trebui să aveţi pariuri soluţionate (excluzând cele închise înainte de final prin Cashout) în valoare de 3 ori bonusul acordat si suma folosită din fondurile proprii înainte de a face o retragere.
Prima dată va fi folosită suma adăugată din fondurile proprii, în cazul în care veţi anula bonusul, veţi primi înapoi doar suma rămasă din fondurile proprii, care va fi transferată în portofelul principal
Pariurile care nu conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.50, nu vor fi calculate la cerinţele de rulaj.

Orice pariu plasat la o cota mai mică de 1.50 nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Pentru pariurile multiple cel puţin o selecţie trebuie să fie la o cota mai mare sau egală cu 1.50 pentru a fi luat în considerare la cerinţele de rulaj.

Comentarii