Finala Champions League din acest sezon fotbalistic




Finala Champions League din acest sezon fotbalistic se va disputa mâine seară de la ora 21:45 între Real Madrid și Atletico Madrid.
Acum 2 ani, Atletico era considerată echipă mai slabă de specialiști și totuși conducea cu 1-0. Mai erau doar câteva minute din meci, iar Real Madrid ataca cu toată echipă. Apoi totul s-a năruit pentru echipa lui Simeone la un corner. Modric execută perfect lovitură de colț și Ramos înscrie golul egalizator. Acel gol a învins spiritul de lupator al lui Simeone și în prelungiri Real a distrus-o pe Atletico.

În acest an, Atletico a învins-o pe Barcelona, a trecut și de Bayern Munchen și în finala Champions League nu mai este considerată echipa mai mică. Cotele la pariuri pentru Real și Atletico sunt cam la fel pentru că e greu să alegi o favorită clară. Real Madrid are cota 1,75 la pariuri online să câștige trofeul, iar Atletico are cota 2,16.
Este al 3-lea meci dintre cele 2 mari echipe în acest sezon, iar în primele 2 Atletico s-a descurcat mai bine în La Liga din Spania. Pe Vicente Calderon a fost 1-1, dar pe terenul celor de la Real Madrid, Atletico a câștigat cu 1-0.

Mâine seară se întâlnește cea mai bună apărare din lume cu cel mai bun atac. Real Madrid are jucători foarte buni în atac. Ronaldo și Bale pot face diferență oricând, mai ales într-o finală de acest gen. Cristiano Ronaldo a marcat 16 goluri în acest sezon de Liga Campionilor.

Cred că trofeul îl va câștiga Atletico Madrid. Apărarea elevilor lui Simeone nu are nicio fisură. Toți joacă în același ritm și se dublează atunci când este nevoie. Tranziția atac-apare se face într-o viteză amețitoare. Nu îi poți suprinde pe cei de la Atletico dacă sunt așezați pe faza defensivă. Martori sunt Barcelona și Bayern Munchen.

Cota la pariuri online pentru ca Atletico Madrid să caștige trofeul este 2,16.

Comentarii