Fotbalul romanesc e mort




După meciul cu Albania, pierdut cu 0-1 de fotbaliștii noștri, iubitorii de fotbal de pe Twitter și-au spus părerea fără perdea, direct la subiect, fără menajamente despre cea mai slabă partidă de fotbal a tricolorilor din toate timpurile.

1. @simontwee - declaratiile lui iordanescu arata ca tata puiu e de fapt un visinescu care nu a reusit in viata.
2. @Liga1_Romania - Iordănescu spune că atât am putut și pleacă în vacanță! Fotbaliștii la vilele lor! Burlean, bonus! Fanii plâng!
3. ‏@mariaamichaela - Stancu, un infatuat care nici macar nu a intonat Imnul României, pe cand albanezii, de la mic la mare, au cantat de a rasunat stadionul. Trei culori şi milioane de inimi frânte! Nu mai avem nimic, nici fotbal, nici gimnastică, nici măcar speranță.

4. @RaduSporis - Niste nesimititi ingamfati. Toti. De la Burleanu, Iordanescu si stafful lui pana la adormitul ala de Tatarusanu. Rusine. — feeling disgusted.
5. @InterRomania - Şumudică: "Mi-e jenă că sunt campionul acestui fotbal" Şi cu asta am spus totul. Noapte bună, România!
6. @pariusigur_com - Cea mai slaba nationala de fotbal a Romaniei este cea din seara asta. Ei sunt doar o gluma proasta. Fotbalul romanesc e mort.

7. ‏@Emishor - Shameful exit for Romania at Euro 2016. This is the image of Romanian football. Bankrupt and dead.
8. ‏@AlecsStam - First to arrive, first to leave. Embarrassing
10.@stirbei - Mă duc la un masaj. Sper să găsesc o albaneză.

11.@isBj0rn - Vrem sa fim competitivi cu un Chiricheș care are chelie de la tetiera bancii de rezerve.
12.‏@DekiNerazzurro - Din momentul asta, nationala a murit definitiv pentru mine, nu mai exista. Jos palaria baietilor aia care in 98' au facut ceva incredibil.
13.@parcatoteu - Asta a fost cam cea mai slabă grupă și am luat-o în bot...

14.‏@simontwee - astia ne schimba si imnul. in loc de barbarii de tirani o sa intonam barbarii de la tirana.
15.@mdiacone - Fantastic de proasta echipa. Nici o idee. Nimic. Nici un fel de calitate.
16.‏@Biancassav - Nea Puiu dacă avea OO îl scotea pe Tătăruşanu. Măcar surprindea pe toată lumea.

17.@adriano_qld - Dragă domnule Răzvan Burleanu, TE RUGĂM DIN INIMĂ: DEMISIA ACUM! Ești mai cancerigen decât Mircea Sandu + Mitică




Comentarii

  1. Nu avem nicio treaba cu fotbalul. Jucatorii nu sunt pregatiti pentru asa ceva. Tara ne spulbera orice vis, pe orice plan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bogdan, pleaca din tara. Du-te in alta parte unde e cald si bine. Tara asta nu iti ofera nimic nici pt buzunar nici pt suflet.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu