Stiri din ultima saptamana din Iulie




Știri din ultima săptămâna din Iulie

1. Bastian Schweinsteiger se retrage din Naționala Germaniei. În afară de acesta, Lahm și Klose si-au anunțat retragerea din fotbalul internațional.
2. Mino Raiola, impresarul lui Pogba: Ziaristii sunt niște papagali. Nu există niciun acord între Juventus si Man United. Este doar un joc de pase fără adversar între presa din Italia și cea din UK.
3. Inter a refuzat oferta celor de la Arsenal de 54 de milioane de Euro pentru Mauro Icardi.

4. Nottingham Forest a ajuns la o înțelegere cu fostul jucător al lui Arsenal și Queens Park Rangers. Armand Traore a semnat un contract pe 3 ani cu formația Nottingham Forest.
5. Viitorul lui Hagi a pierdut cu 5-0 în deplasarea de la Gent. Dar lipsă de experiență pentru acest rezultat slab pare motivul principal pentru că 7 jucători ai Viitorului sunt U21, unul este U23 și unul are 24 de ani. Portarul este cel mai bătrân dintre ei pentru că are 26 de ani.
6. Dacă vă interesează să vedeți meciuri interesante din trecut intrați pe siteul footballia. Peste 3000 de meciuri de acum câțiva ani sunt disponibile pe site.

7. Ribéry despre Pep Guardiola: E un antrenor tânăr, îi lipsește experiența. Câteodată îi place să vorbească prea mult. Fotbalul e simplu.
8. Chile are o echipă Națională de fotbal care este expertă pe faza defensivă. Acești fotbaliști sunt denumiți câinii sălbatici. În videoclipul de mai jos sunt prezentate câteva faze de aparare realizate de acești jucători care aleargă non stop

Comentarii