Cote pariuri la duelul dintre McGregor - Nate Diaz



Nate Diaz l-a învins pe McGregor acum câteva luni de zile și a surprins pe toată lumea. McGregor nu avea adversar care să îi facă față la câteva categorii de greutate în UFC. McGregor vindea cel mai bine luptele și făcea spectacol de fiecare dată. Până l-a întâlnit pe unul din frații Diaz.
McGregor și-a înjosit toți adversarii prin vorbe și atitudine, dar cu Diaz nu i-a mers. Nu a putut să între în mintea lui.

Pe 21 August cei 2 sportivi se vor întâlni din nou, iar acum Nate Diaz a avut timp berechet să se antreneze. La primul meci, Diaz a avut doar 2 săptămâni la dispoziție să facă mișcare în sala de box și totuși l-a învins pe Mcgregor. Nate Diaz era mai greu decât adversarul direct și este un bun încasator.
Conor McGregor are viteză mult mai mare de execuție și face mereu pasul în față, iar Diaz e foarte periculos în lupta la sol pentru că are centura neagră la ju jitsu brazilian și poate pune în aplicare anumite procedee în MMA.

Cote pariuri la duelul dintre McGregor - Nate Diaz

Victoria lui Conor McGregor are cota 1,80 si victoria lui Diaz are cota 2.
Victoria lui Nate Diaz prin KO sau TKO are cota 6, iar victoria lui McGregor prin KO sau TKO are cota 2,20.

Daca McGregor va castiga la sfarsitul meciului din UFC la decizia arbitrilor, cota oferita de casele de pariuri este 6, iar Diaz are cota 5,5.
Daca Diaz va castiga printr-un procedeu de ju-jitsu cota la victorie este 3,5 si McGregor are cota 21. E greu de crezut ca McGregor va intra la lupta la sol cu nebunul de Diaz.

Puteti paria si pe numarul de runde ale meciului de MMA(mixt martial arts). Sub 2,5 runde are cota 2 si peste 2,5 runde are cota 1,75.



Comentarii