Real Sociedad - Real Madrid in prima etapa din Spania



Real Madrid, deținătoarea Champions League, va începe campania pentru câștigarea titlului din Spania pe terenul celor de la Real Sociedad, pe 21 August 2016.

Real Sociedad a jucat bine în amicalele din presezon și are doar o înfrângere cu Bayer Leverkusen(0-2), pe terenul nemților.
Echipa gazdă a transferat vara asta următorii jucători: Juanmi de la Southampton, Willian Jose de la Deportivo Maldonado și portarul Tono Ramirez de la AEK Larnaca.
La capitolul plecări se încadrează atacantul brazilian Jonathas care a fost vândut la Rubin Kazan, iar Eneko Capilla și Alberto de la Bella au fost impumutati la Numancia și Olympiacos.

Real Madrid va juca în prima etapă fără Cristiano Ronaldo care se recuperează după accidentarea suferită în finala EURO 2016. Atunci, a fost lovit puternic la genunchi de Payet, iar jucătorul vedetă din Portugalia a ieșit plangand de pe teren. Lipsa lui Cristiano Ronaldo nu a impedicat-o pe Portugalia să câștige pentru prima oară în istorie Campionatul European de fotbal.
Real Madrid are 9 meciuri în deplasare fără înfrângere și e posibil ca mâine să crească acest record.

Ultima victorie celor de la Sociedad împotriva celor de la Real Madrid a fost în sezonul 2014/15. În ultimele 10 partide dintre cele 2 echipe palmaresul arata asa: Real a câștigat 8, un egal și o victorie a celor de la Sociedad.
Dacă o să pariați pe goluri marcate ar fi bine să știți că în ultimele 10 meciuri dintre cele 2 formații de fotbal, 8 s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate și în 7 meciuri au marcat ambele echipe.

Echipe probabile

Real Sociedad: Rulli, Elustondo, Gonzalez, Litri, Martinez, Ilarramendi, Pardo, Granero, Prieto, Zubeldia, Vela

Real Madrid: Navas, Cavarjal, Varane, Ramos, Marcelo, Isco, Casemiro, Kroos, Ascensio, Morata, Bale

O să pariez la Real Sociedad - Real Madrid pe goluri marcate. Peste 2,5 goluri are cota 1,75.
Puteți încerca și victorie Real Madrid la cota 1,73.







Comentarii

  1. Real Sociedad - Real Madrid, scor final 0-3. Ultimul gol a fost inscris de Bale la ultima faza de joc. Asta e noroc chior.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu