Salzburg - Dinamo Zagreb, ultima batalie pentru grupele Champions League



Salzburg-Dinamo Zagreb, returul din Champions League, se va disputa pe 24 August, de la ora 21:45 pe stadionul Salzburg Arena (Wals-Siezenheim).

Salzburg este la al 5-lea sezon din Liga Campionilor când joacă în calificări și de 4 ori a ajuns să joace în Europa League. Dar în acest an a realizat un rezultat bun în deplasare(1-1) și are șanse reale de a juca alături de echipele mari din Europa.
Gazdele de mâine seară au câștigat 6 din ultimele 7 meciuri jucate acasă în cupele europene.
Ultima înfrângerea lui Salzburg a fost în fața echipei Șturm Graz cu scorul de 3-1, dar de atunci, Salzburg este neînvinsă în ultimele 7 meciuri din toate competițiile.
Salzburg a câștigat 13 meciuri din ultimele 15 partide în toate întrecerile fotbalistice, iar o victorie miercuri îi poate asigura în sfârșit prezența în Liga Campionilor.

Dinamo Zagreb est în al 10-lea sezon la rând când joacă în cupele europene. Dinamo Zagreb este o echipă care înscrie des în deplasare și are experiență mult mai mare decât achipa austriacă în astfel de meciuri.
Ultima victorie a oaspeților de mâine a fost împotriva echipei RNK Split cu 1-0. Dinamo Zagreb este neînvinsă în ultimele 12 meciuri în toate competițiile.
Dinamo Zagreb are un palmares slab împotriva echipelor din Austria. În 14 meciuri, croații au câștigat doar 3, au pierdut 6 și au făcut egal în alte 5 meciuri.

Ambele echipe au un atac de top și cred că se vor marca multe goluri(minim 3) în meciul dintre Salzburg și Dinamo Zagreb.
O să pariez peste 2,5 goluri la cota 1,90. Cred că ambele echipe vor marca pentru că e un meci decisiv. Cota pentru GG este 1,85.






Comentarii

  1. Dupa 90 de minute scorul a fost 1-1 si s-a intrat in prelungiri. Dinamo Zagreb a inscris in prelungiri cu o lovitura de cap si si-a asigurat calificarea in grupele Champions League. Pariul peste 2,5 goluri nu a iesit, dar ambele echipe marcheaza a fost OK.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu