Barcelona - Atletico Madrid in etapa intermediara din Spania


Barcelona joacă acasă, pe Camp Nou, împotriva echipei cu cea mai bună defensivă din Spania. Atletico Madrid a pus mereu probleme catalanilor datorită stilului agresiv și al pressing-ului, atât în campioonatul Spaniei, dar și în Champions League.
Barcelona se află pe locul 2 în La Liga cu 9 puncte după 4 meciuri, iar Atletico Madrid se află pe locul 4 cu 8 puncte după 4 meciuri.

În ultima etapă de campionat, Barcelona a învins fără drept de apel pe Leganes cu 5-1 și Messi a făcut spectacol din nou. Messi a marcat de 8 ori și a dat 5 pase de gol în ultimele 7 partide de fotbal din toate competițiile.
Barcelona a pierdut 3 puncte acasă cu Alaves si are nevoie de victorie împotriva echipei Atletico. Altfel, Real Madrid rămâne pe primul loc și se îndepărtează ușor de catalani în clasament.

Atletico Madrid a început cu stângul acest sezon cu 2 egaluri chinuite, fără goluri marcate în al doilea meci. Dar apoi parcă s-a schimbat ceva. Atletico a învins la scor echipele Celta Vigo(scor 4-0) și Sporting Gijon(scor 5-0).
De la Atletico vor lipsi jucătorii: Cerci, Tiago și Moya.

Statistică

  • Atletico Madrid a primit doar un gol în ultimele 4 meciuri din La Liga.
  • Barcelona a câștigat 8 din ultimele 9 partide de fotbal din campionatul Spaniei.
  • Barcelona este neînvinsă în ultimele 15 meciuri jucate acasă împotriva lui Atletico în toate competițiile.
  • Atletico Madrid este neînvinsă în ultimele 11 partide de fotbal din 12 în La Liga.


Echipa probabila Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar
Echipa probabila Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Luis; Koke, Saul, Gabi, Gaitan; Gameiro, Griezmann

O sa pariez pe victoria Barcelonei la cota 1,65. Puteti incerca si ambele echipe marcheaza la cota 1,80.

Comentarii

  1. Scorul final a fost 1-1. Pariul cu ambele marcheaza a fost inspirat, dar cel cu victoria Barcelonei nu prea. Messi a iesit accidentat si va lipsi 3 saptamani de pe gazon.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu