Cota combinata de 10,4 pentru victoriile Stelei si Astrei in prima etapa de Europa League


Joi incepe spectacolul din Europa League, iar cele doua echipe romanesti prezente la startul competitiei, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu, au doua partide extrem de importante. “Steaua a fost repartizata in grupa L a Europa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor. Daca locul intai pare acontat de echipa din La Liga, Steaua este favorita la locul doi, care duce si el in primavara europeana. Astra le are ca adversare in grupa E pe Viktoria Plzen, AS Roma si Austria Viena. La o prima evaluare, Roma este mare favorita, insa lupta pentru locul doi este deschisa”, e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al unei agentii de pariuri online de top din Romania. Extrase in doua grupe echilibrate, cele doua formatii au nevoie de un debut promitator pentru a nu-si compromite de la inceput sansele la o primavara europeana.

Steaua Bucuresti ii intalneste pe turcii de la Osmanlispor, joi, de la ora 22:05. Partida se va desfasura la Ankara, iar atmosfera va fi cu siguranta una ostila pentru stelisti. Gazdele n-au mai pierdut pe teren propriu de anul trecut, indiferent de competitie. I-au eliminat pe danezii de la Midtylland printr-o dubla victorie, 1-0, in deplasare, si 2-0, acasa, si au o gramada de straini in lot. Printre acestia se regasesc si doi fosti jucatori in Ghencea, Raul Rusescu si Lukasz Szukala. Plecarile lui Varela, Hamroun, Chipciu sau Stanciu s-ar putea sa conteze in raportul valoric, insa stelistii se bazeaza pe forma buna traversata de Boldrin. Acesta a inscris singurul gol in victoria din campionat contra Astrei, din weekend, scor 1-0. “Ros-albastri” sunt pe primul loc in Liga I, cu 17 puncte stranse in primele sapte runde. Unibet ii vede pe turci favoriti, acestia primind o cota de 2,05 la victorie. In schimb, stelistii au o cota de 4,00 sa plece cu toate cele trei puncte de la Ankara. Rezultatul de egalitate este creditat cu o cota de 3,10.

Astra Giurgiu i-a eliminat, in play-off, pe englezii de la West Ham, pentru al doilea an consecutiv. Evolutia giurgiuvenilor din acest start de sezon nu este insa una extraordinara. In competitia interna, se afla pe locul 11, la 12 puncte in spatele liderului, Steaua. Plecarile lui Boldrin si De Amorim, dar si suspendarea lui Sumudica au cantarit mult in aceasta decadere a campioanei. Adversara de joi, de la ora 20:00, Austria Viena, este pe pozitia a patra in campionat, avand dupa sapte etape cea mai buna ofensiva, 15 goluri marcate. In play-off, i-au scos pe norvegienii de la Rosenborg, printr-o dubla victorie, scor 2-1. La o cota de 2,60 putem paria ca giurgiuvenii isi vor gasi ritmul si vor obtine primele trei puncte europene. Egalul este o varianta de luat in seama, iar cota nu este deloc rea - 3,20, in timp ce oaspetii primesc o cota de 2,70 pentru un succes.

Cotele prezentate in acest articol sunt prezente in oferta de pariere a celei mai apreciate case de pariuri online in Romania: Unibet.

Comentarii