Cum sa fii un parior mai bun


Ca să fii un parior mai bun ar fi bine să respecți 3 reguli de bază. Sunt mai multe sfaturi pentru cei care sunt la început în lumea pariurilor, dar acum vom discuta doar despre cele 3 reguli.

1. Nu te uita la cote înainte să pariezi pentru că îți influențează decizia finală. De câte ori v-ați dus la casa de pariuri de la colț de stradă și atunci când ați văzut cota unui meci v-ați sucit? Cred că de sute de ori. Cotele la pariuri sunt făcute de oameni specializați în domeniu care știu că vor influența stilul vostru de a paria. Dacă reușiți să pariați fără să vă uitați la cote sunteți aproape profesioniști.

2. Pariază cât mai puține meciuri pe bilet. Indicat ar fi doar un meci pe bilet ca să aveți șanse reale de a câștiga bani. Și să nu îmi spuneți că puneți 10 meciuri pe bilet și jucați doar așa de distracție pt că nu vă cred. Toată lumea vrea să facă bani, indiferent de metoda aleasă. Oricât va permite portofelul, ar fi bine jucați doar un meci pe bilet, maxim 3.

3. Nu jucați la recuperare. Asta e cea mai mare greșeală pe care o puteți face. Asta am trăit-o pe pielea mea de câteva ori. Deși știam că dacă o să joc la recuperare o să pierd toți banii. Nu sunt robot și e normal să apăra greșeli în auto-control și în respectarea cu strictețe a regulilor impuse de mine atunci când pariez. Nu faceți ca mine.
Dacă ați pierdut sume importante, faceți pauză 24 de ore sau mai mult.

Dacă am scris până acum ce nu e bine să faceți, acum să vă explic cum e bine să pariați:

  • Pariați doar 1 singur meci pe bilet.
  • Jucați pe goluri marcate,handicap asiatic sau DNB. Evitați pariurile pe 1 X și 2.
  • Împărțiți suma alocată în 4 și jucați doar cu 25% din ea. Dacă câștigați, adăugați câștigul la suma totală și împărțiți iar la 4. Jucați iar cu 25% din sumă. Dacă pierdeți faceți la fel. În acest mod nu mai trebuie să depuneți niciodată dacă jucați online.
  • Nu pariați banii de mâncare sau de plata gazelor, curentului electric, etc.
  • Nu cumpărați ponturi de pe Facebook de la specialiștii care vor doar banii voștri. Toți, dar absolut toți, profită de naivitatea voastră.
  • Dacă nu aveți noroc în viață nu jucati la pariuri. E clar că nu sunteți făcuți pentru așa ceva.
  • Nu se poate trăi din pariuri. Cine spune asta e un mincinos ordinar. Se câștiga din afilieri pariuri și din reclame sau dacă ești vânător de bonusuri.


Sper ca articolul Cum sa fii un parior mai bun să vă aducă bani mai multi in portofel.

Comentarii