Manchester City - Barcelona predictie si statistica


Manchester City a fost umilită de Barcelona cu 4-0 pe Camp Nou, iar echipa din Premier League va încerca marți, pe 1 Noiembrie, să se răzbune. Scorul putea să fie și mai mare pentru că Neymar a executat slab o lovitură de la 11 metri în minutul 87. Chiar nu înțeleg de ce este procentul golurilor înscrise din penalty așa mic în Champions League. M-am săturat de pașii mici făcuți de cei mai buni atacanți din lume înainte să tragă la poartă, ca mai apoi să execute slab. Dar să revenim la oile noastre și anume meciul dintre City și Barcelona.

Barcelona are 9 puncte din 3 meciuri în grupa C din Liga Campionilor, City are 4 puncte, iar Monchengladbach are 3 puncte. Și dacă Monchengladbach o învinge pe Celtic e posibil să treacă pe locul 2. Presiunea este pe Manchester City din 2 motive:
1. Suporterii lui City își doresc o victorie în față Barcelonei și echipa lor să devină un titan în Champions League ca Real sau Bayern.
2. Fără cele 3 puncte de marți din meciul cu Barcelona, City are șanse mici de mai prinde primăvara europeană în cea mai importantă competiție de fotbal din lume.

Statistică

  • Barcelona a câștigat de fiecare dată când a întâlnit-o pe City în Cupele Europene.
  • Pep Guardiola a întâlnit fosta sa echipă ca adversar de 3 ori până acum. A pierdut 2 meciuri și a câștigat o dată. Meciul câștigat de Pep Guardiola s-a jucat acasă.
  • Manchester City a ieșit din pasa proastă(6 meciuri fără victorie în toate competițiile). A câștigat cu 4-0 împotriva celor de la 4-0 West Brom, iar Aguero a făcut un meci mare.
  • Barcelona se confruntă cu câteva accidentări importante: Gerard Pique și Jordi Alba, în timp ce Jeremy Mathieu este suspendat.


Cred că la meciul Manchester City-Barcelona se vor marca peste 2,5 goluri, iar cota pentru acest pariu este 1,55. Dacă nu vă place pariul pe goluri marcate încercați Draw no Bet Barcelona la cota 1,80. La acest pariu dacă meciul se termină egal primiți banii înapoi. Dacă este să câștige Barca ați făcut și voi un ban cinstit.




Comentarii

  1. La finalul celor 90 de minute, Manchester City a castigat cu 3-1 intalnirea cu Barcelona. Pariul cu peste 2,5 goluri a fost castigator, dar cel cu DNB Barcelona nu a fost inspirat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu