FC Zurich - Steaua: ponturi de pariere de la Ambasadorul Unibet in Romania


In contextul in care Steaua joaca joi seara la Zurich un meci de importanta majora pentru sansele sale de calificare in faza urmatoare a UEFA Europa League, Ilie Dumitrescu, Ambasadorul Unibet in Romania, ofera pasionatilor de pariuri ponturi online intr-o analiza video postata pe canalul de YouTube al agentiei.

Steaua are doar doua puncte in clasament, dupa 3 meciuri disputate. Desi ocupa ultimul loc in grupa L, distanta fata de lider este de doar 3 puncte, deci aparent soarta calificarii este departe de a fi decisa. Totusi, daca nu castiga in Elvetia, Steaua risca sa se rataceasca in drumul spre primavara europeana. Ilie Dumitrescu crede ca vicecampioana Romaniei nu isi mai permite niciun pas gresit. "Trupa lui Laurentiu Reghecampf se mobilizeaza bine in jocurile cu mare miza, iar un rezultat bun este posibil in Elvetia", spune fostul mare fotbalist roman.



Pentru biletul zilei in Europa League, Ilie Dumitrescu propune un pariu deosebit: Steaua castiga cel putin o repriza la Zurich - cota 2,07 pe unibet.ro. Cota este mai mare pentru situatia in care Steaua castiga meciul per ansamblu, insa si riscul este pe masura, caci echipa antrenata de Reghecampf nu pare sa se simta tocmai bine in Europa, judecand dupa evolutiile din partidele precedente.

Mai posibil ar fi un egal, crede analistul Unibet. Si nu este doar o senzatie, ci o idee bazata pe statistici: ultimele 3 meciuri ale Stelei cu echipe din Elvetia s-au termina toate cu acelasi scor: 1-1. Cum ar fi ca istoria sa se repete inca o data? Pentru pariori poate fi o oportunitate de castig, caci un pariu pe 1-1 la FC Zurich - Steaua Bucuresti ar aduce de 6,75 ori suma plasata, daca acesta va fi scorul consemnat pe tableta la finalul meciului.

Steaua spera totusi la victorie, pentru a-si gestiona singura viitorul european. Indiferent de scor, cel mai probabil vom vedea goluri de ambele parti, mai spune Ilie Dumitrescu, care isi explica asteptarile: "Am tras aceasta concluzie analizand ultimele 10 partide ale celor doua echipe disputate in toate competitiile. Si jocul de la Bucuresti ne-a demonstrat ca ambele formatii au forta ofensiva". In ultimele 10 meciuri in toate competitiile, Steaua are un singur joc fara gol inscris, iar FC Zurich a marcat mereu. Ambele echipe marcheaza joi seara? Cota este 1,97 la Unibet.

Comentarii