Barcelona vs Real Madrid La Liga 2016


Barcelona vs Real Madrid este cel mai așteptat meci pentru toți iubitorii de fotbal din întregul Univers. În acest meci se întâlnesc 2 zei ai balonului rotund: Messi și Cristiano Ronaldo.
Luis Enrique speră ca revenirea lui Iniesta în primul 11 să îi aducă cele 3 puncte atât de importante în lupta pentru titlu în La Liga. Real Madrid crede intr-un un meci bun și un egal pe terenul catalanilor ar fi perfect pentru că menține distanța de 6 puncte dintre cele 2 echipe. Real are 33 de puncte obținute din 10 victorii și 3 egaluri și este neînvinsă în Spania, iar Barcelona se află pe locul 2 cu 27 de puncte - 8 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri.

Barcelona nu se descurcă prea bine în fața suporterilor proprii în ultima vreme. A legat 2 egaluri în ultimele 2 etape: 0-0 cu Malaga, unde portarul oaspeților a fost fenomenal și 1-1 cu Sociedad în weekend-ul trecut.
Real Madrid nu joacă extraordinar de bine, dar a obținut 6 victorii la rând în campionat, iar jucătorii îmbrăcați în alb au marcat 20 de goluri. Cristiano Ronaldo e în formă pentru că a înscris 8 goluri în ultimele 4 partide de fotbal jucate în Spania.

Echipe posibile
Barcelona: Ter Stegen – Alba, Mathieu, Mascherano, Roberto – Iniesta, Rakitic, Busquests – Messi, Suarez, Neymar.
Real Madrid: Navas – Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal – Modric, Kovacic – Ronaldo, Isco, Vazques – Benzema.

Statistică:
  • Lionel Messi este cel mai bun marcator în El Clasico cu 21 de reușite.
  • Cristiano Ronaldo se descurcă mult mai bine în deplasare pentru ca 10 din cele 16 goluri marcate în El Clasico au fost înscrise pe terenul catalanilor.
  • Zidane poate deveni primul antrenor al Realului care o învinge pe Barcelona acasă de 2 ori la rând după Miguel Munoz în 1965.
  • Barcelona este neînvinsă în ultimele 6 meciuri. Multe din partidele jucate de catalani sunt spectaculoase pentru că 6 din ultimele 10 s-au terminat cu peste 2,5 goluri înscrise.
  • Real Madrid a câștigat peste 83% din meciurile jucate în deplasare.
  • Echipa condusă de Zidane a înscris de fiecare dată în ultimele 13 partide de fotbal jucate în acest sezon.
  • Real Madrid a condus la pauză în 66% din meciurile jucate în La Liga.

La acesta confruntare m-am gândit la 2 variante mari și late pentru a paria. Prima este peste 3 goluri la cota 1,60 și a doua este Draw No Bet Real Madrid la cota 3. La pariul cu numărul 2 dacă meciul se termină egal primiți banii înapoi.



Comentarii