Biletul Zilei pe alte siteuri


Biletul Zilei este pagina cea mai vizitată de pariori pe acest site. Am perioade bune sau mai puțin bune, dar încerc să ofer cea mai sigură variantă din ziua respectivă. Dar sunt multe site-uri care oferă Biletul Zilei în diferite variante. Unele oferă 10 meciuri sau mai multe pe bilet. Acestea au șanse minime de reușită. Altele se bazează pe cornere sau cartonașe galbene, dar eu mă feresc de aceste variante de pariuri pentru că nu poți anticipa numărul loviturile fixe sau nervii jucătorilor de fotbal într-un anumit meci, în afară de Lazio-Roma unde la fiecare derby se acordă cel puțin un cartonaș roșu.
Dar mai apar siteuri de calitate care oferă ponturi bune. Unul dintre acestea este biletul-zilei-7 care oferă multe variante de ponturi, de la cote aproape sigure până la bilete de cota 30.

Biletul Zilei pe biletul-zilei-7 e format doar din 2 meciuri din ziua respectivă și astfel șansele de reușită cresc. Variantele oferite de cei 3 pariori care sunt în spatele siteului diferă de la zi la zi și o să găsiți acolo pariuri pe GG, pariuri pe victorie, pe goluri marcate, șansă dublă sau PSF1. Biletul zilei la fotbal este oferit gratuit tuturor jucătorilor la pariuri sportive.
Site-ul e ușor de navigat, nu e plin de reclame care să vă obosească ochii, informațiile sunt clare fără prea multă vorba lungă, iar cele mai citite articole sunt prezente doar la un click distanță.

Ca în orice domeniu trebuie să existe concurență, iar dacă sunt foarte multe site-uri de acest gen, pariorii au de câștigat. Din păcate forumurile de pariuri sunt foarte puține, dar site-urile cu și despre Biletul Zilei sunt foarte multe și de calitate.
Am văzut unele siteuri care cer bani pentru Biletul Zilei de parcă ar oferi ceva sigur, dar nu există așa ceva în pariuri. Am văzut multe la viață mea: penalty ratat în ultimul minut, gol valabil anulat de arbitru, mingea se îndreaptă spre poartă dar se oprește în baltă pe linia porții, gol acordat greșit de arbitru pentru că mingea a intrat prin plasa laterală printr-o gaură, iar asta se întâmpla în Bundesliga, etc.

Pariați cu cap, nu vă grăbiți, nu vă lăsați influențați de cote și urmăriți site-ul biletul-zilei-7.com pentru ca am văzut că băieții sunt inspirați.


Comentarii