Ponturi pariuri si cum sa castigi cu biletul zilei


Cu siguranta multi cauta secretul imbogatirii din pariuri. Ce e drept, acest lucru nu prea se intampla, realistic vorbind, dar cu siguranta se pot face bani extra din aceasta activitate. Foarte multi dintre pariori se inspira de pe diverse site-uri cu recomandari, insa foarte putine dintre acestea se ridica la nivelul asteptarilor lor.

Ei bine, o echipa formata din baieti cu experienta in domeniu activeaza online de ceva timp si ofera ponturi pariuri zilnic, din fotbal in special. Uneori se posteaza si ponturi pariuri din tenis sau baschet, insa nu la fel de des. Totusi, conform celor anuntate de ei, tenisul si baschetul vor avea sectiuni speciale pe site cat mai repede, cu pronosticuri zilnice.

Cea mai accesata sectiune de pe site este fara doar si poate biletul zilei. Aici exista ceva unic in Romania. In primul rand aveti la dispozitie o lista formata din pronosticurile zilei, iar sub aceasta se gaseste biletul zilei recomandat. Ce este unic? Pai, facand click pe cotele din lista de pronosticuri, va puteti alege pariurile preferate si crea singuri biletul dorit, bilet care apare in partea dreapta a site-ului (sau in partea de jos daca sunteti pe dispozitiv mobil).

Bineinteles, exista si alte sectiuni importante si foarte accesate pe site, cum ar fi Cota Zilei, Biletul pe cornere sau Avancronicile din fotbal. Cota zilei este formata dintr-un singur pariu, un value bet mai exact, de cel putin 1.60 in general. Biletul pe cornere este unul de succes, insa nu este postat zilnic, ci de 4-5 ori pe saptamana, in functie de oferta agentiilor de pariuri. In avancronici gasim informatii despre echipe, echipele probabile de start, accidentati si, fireste, pronosticuri de la intreaga echipa.

Echipa Ponturi Pariuri PRO este activa si pe retelele de socializare, existand pagini de facebook sau chiar profile personale unde puteti intra in contact cu tipsterii de pe site.

In final, trebuie amintit cel mai important lucru atunci cand vorbim despre pariuri si anume sa pariati responsabil si doar atat cat va permiteti sa si pierdeti. Sa fie verde!

Comentarii