Zvonuri si noutati din fotbalul englez


Zvonuri si noutati din fotbalul englez

1. Ryan Mason a iesit din spital si este intr-o stare buna de sanatate. Jucatorul echipei Hull a fost lovit in cap la o lovitura libera si a fost scos pe targa in timpul meciului cu Chelsea. Din fericire vestile sunt bune si speram ca Ryan Mason sa joace fotbal la nivel inalt cat mai repede.
2. Leicester nu trece printr-o perioada buna in Premier League, dar in Champions League joaca destul de bine. Nu cred ca va retrograda anul asta, dar suporterii care erau anul trecut foarte fericiti, acum stramba din nas. Leo Ulloa, pe twitter, a declarat, "cu respect pentru fanii Leicester", ca se simte tradat de Ranieri si ca nu va mai juca pentru Vulpi deloc. Pana aici e stirea, acum vin presupunerile mele: echipa ca Sunderland, Hull si Swansea cauta varfuri. Cred ca Ulloa mai are o jumatate de sezon in EPL, dar vom vedea.
3. Tradatorul a plecat de la West Ham. Suporterii acestei echipe au folosit tricoul lui Payet ca pe un pres de la usa de la intrarea si si-au sters bocancii pe el la intrarea in stadion. West Ham a declarat oficial, dimineata, ca orice fan care doreste sa returneze tricoul cu Payet, editia 2016-2017, va primi orice tricou in schimb, pentru doar 25 de lire, in loc de pretul de la raft. Olympique Marseille va fi, probabil, ultimul club mare la care va mai da cu gheata intr-o minge. Payet, la randul sau, a declarat ca va pastra mereu o amintire speciala si emotionanta despre fanii lui WHU, dar ca nici nu se va justifica vreodata in fata cuiva.

4. Daca va mirati de transferul lui Adi Popa in Anglia, ar fi bine sa stiti ca exista si altele mult mai ciudate. Un transfer inexplicabil ce s-ar putea realiza mi se pare cel al fundasului lateral Andy Robertson, de la Hull la Burnley. Dar, pe de alta parte, observam un trend interesant la Hull si Sunderland: ambele cam vand ce au mai bun cat timp pot scoate bani buni pe ei (Snodgrass, Robertson, van Aanholt) si peticesc cu solutii ieftine, usor de gestionat si in Championship. Ah, valoarea transferului lui Robertson? 10 milioane de lire sterline...
5. Cred ca Swansea este printre echipele care vor retrograda in acest sezon. Nu arata mai nimic, nici atitudine, nici fotbal frumos, nimic. Swansea nu joaca in ton cu celelalte contracandidate la retrogradare si il trimite la Aston Villa pe Neil Taylor. Mai pun Lebedele si 5 milioane de lire si-l aduc pe Jordan Ayew. Acum, voi stiti parerea mea despre Ayew cel mic, care pare sa fie performant doar pe termen scurt. Sau la Nationala Ghanei. In rest, un scandalagiu cu pretentii, cu ifose, trist ca fratele lui e mai talentat. Astept sa vad efectele, dar nu mi-as tine respiratia ca va tranti ordinea la Swansea.

6. Transferul lui Gabiadinni la Soton pare confirmat pe o suma mare de bani, dar cred ca italianul ar putea oferi ceva calitate intr-un atac stirbit tare, de la plecarea lui Pelle. E din ce in ce mai clar ca Redmond e sub media unui club de EPL care doreste top 6, iar Charlie Austin?! Charlie Austin face parte dintr-o pleiada interminabila de jucatori care au dat 7 goluri si, deodata, se intrevedeau orizonturi nemarginite pentru el. Cu alte cuvinte, Gabiadinni vine direct titular. Cred ca si cu efect.
7. Si un fun fact: Sol Campbell urmeaza sa devina antrenorul nationalei statului Trinidad Tobago. Marfa! Bani, paradis turistic, gagici, tigari bune si pretentii 0. Sol Campbell este un un oportunist!
8. Branislav Ivanovic s-a transferat de la Chelsea la Zenit si contractul este oficial. Ivanovic a fost unul dintre cei mai buni fundasi din Premier League, dar in ultimii 2 ani nu s-a mai ridicat la nivelul asteptarilor. Iar o parte asuporterilor s-a intors impotriva lui. Cred ca e o miscare buna acest transfer pentru el.

Comentarii