Avancronica de Liga Campionilor: Porto vs Juventus


După meciurile cu goluri multe din Champions League de marți seara, acum se apropie încă o partidă interesantă de fotbal dintre Porto și Juventus. Porto a terminat pe locul 2 în grupa de calificare din Liga Campionilor după Leicester. Leicester se zbate acum la retrogradare în Premier League, dar asta e o altă poveste.
Porto este neînvinsă în Portugalia din August 2016. Atunci a pierdut în fața rivalei Sporting cu scorul de 2-1. Ultima înfrângere a echipei Juventus a fost în fața Fiorentinei pe 15 Ianuarie 2017 și de atunci a legat 7 victorii la rând.

Juventus este pe primul loc în Serie A cu 63 de puncte adunate până acum la diferența mare de locul 2. Roma se află pe locul de vice-campioană cu 56 de puncte. Această situație liniștită pentru Juventus îi permite să lupte cu toate puterile pentru calificare mai departe în Champions League.
De la Juve s-ar putea să lipsească din primul 11 Giorgio Chiellini și Andrea Barzagli. Aceștia au probleme cu accidentările.

Statistica:
Porto este neînvinsă în utimele 19 meciuri și a câștigat 92% din partidele jucate pe teren propriu.
Porto este o echipă ofensivă și a marcat de fiecare dată atunci când a jucat acasă.
Juventus a câștigat 67% din meciurile jucate în deplasare și a înscris în 92% din partidele de fotbal jucate pe teren străin, în fața peluzelor cu suporteri nervoși. Așa cum va fi și deplasarea de pe stadionul Estadio do Dragao.
Juve nu a primit gol în ultimele 3 deplasări, dar cred că în seara asta atacanții lui Porto vor avea o sarcină mai ușoară de a înscrie pentru că apărarea oaspeților are probleme.

Echipe probabile:

Porto: Iker Casillas, Alex Telles, Marcano, Felipe, Maxi Pereira, Oliver Torres, Danilo Pereira, Hector Herrera, Jesus Corona, Andre Silva, Soares

Juventus: Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Leonardo Bonucci, Medhi Benatia, Dani Alves, Sami Khedira, Miralem Pjanic, Mario Mandzukic, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Gonzalo Higuain

Cred ca pariul ambele echipe marcheaza sau GG la cota 2,10 are sanse mari de reusita. Se poate paria si peste 2 goluri la cota 2. Daca se marcheaza exact 2 goluri primiti banii inapoi.



Comentarii