Paris Saint-Germain - Barcelona in Champions League


Pe 14 Februarie, îndrăgostiții sărbătoresc Valentine's Day, iar microbiștii sunt fericiți pentru că se întoarce fotbalul spectacol. În Champions League încep meciurile eliminatorii și nimeni nu își mai permite să mai păcălească fotbalul. Doar cele mai bune echipe ajung în semifinale și apoi în finala CL. Paris Saint-Germain o va întâlni pe Barcelona marți seara, pe stadionul Parc des Princes. Francezii nu au suferit nicio înfrângere în ultimele 11 meciuri în toate competițiile și în plus, nu au pierdut niciodată pe teren propriu în acest sezon. Și dacă tot vorbim despre statistică, ultima înfrângere a Barcelonei datează din 6 Noiembrie 2016 și în ultimele 20 de partide de fotbal, catalanii au înscris de fiecare dată.

Ultima oară când PSG a eliminat Barcelona a fost în sezonul 1994/95, atunci când a câștigat în dublă manșă cu 3-2. Deși este o echipă foarte puternică pe teren proriu, PSG are probleme mari în ultimii ani cu Barcelona, mai ales in primavara europeana. PSG primește gol de fiecare dată când joacă contra Barcelonei. Iar Messi a marcat 10 goluri în grupele din Liga Campionilor în acest sezon. Doar CR7(11 goluri) are mai multe goluri ca el.
Barcelona a ajuns în semifinele în Champions League de 7 ori în ultimele 9 sezoane. Doar Liverpool i-a scos pe catalani în această fază a competiției în sezonul 2006/07.
Unai Emery, antrenorul lui PSG a câștigat doar un meci din 23 împotriva Barcelonei. Emery a antrenat câțiva ani în Primera Division din Spania la echipele Almeria, Valencia și Sevilla.

În privința accidentărilor trebuie să știți că de la PSG va lipsi Pastore care e refăcut, dar nu va fi titular. Iar de la Barcelona va lipsi Aleix Vidal care și-a rupt piciorul în ultima etapă de campionat. Vidal a fost ghinionist pentru că și-a prins piciorul într-o alunecare a unui adversar, într-o fază care nu a anunța nimic periculos.

Echipe probabile:

Barcelona (4-3-3)- Ter Stegen; Alba, Umtiti, Pique, Roberto; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

Paris Saint-Germain (4-3-3)- Trapp; Maxwell, Marquinhos, Silva, Aurier; Verratti, Matuidi, Rabbiot; Di Maria, Cavani, Draxler
Cred că Kurzawa va juca titular în locul lui Maxwell. Acesta din urmă nu mai poate ține pasul cu fotbalul la nivel foarte înalt. Kurzawa este în top 5 fundași ( aripă) din lume . Acum că lipsește Aleix Vidal chiar poate cauza probleme pe acel flanc.

Cred ca va invinge Barcelona si cota pentru acest pariu este 2,10. Un alt pariu interesant mi se pare ambele echipe marcheaza la cota 1,70.

Comentarii