Stiri online din fotbal


Stiri online din fotbal

1. Bas Dost a marcat 16 goluri in ultimele 16 meciuri pentru Sporting.
2. Sebastián Loco Abreu a inscris golul cu numarul 400. Acest fotbalist are 40 de ani si a jucat 751 de meciuri pana acum.
3. Roberto Firmino a fost amendat cu 20.000 de lire sterline si a ramas fara carnet pentru un an de zile. Motivul il reprezinta felul lui de a fi. A condus beat si politia rutiera l-a prins.
4. UEFA plateste cluburile de fotbal pentru jucatorii care au participat la Campionatul European de Fotbal. Daca FCSB are de primit 500.000 de euro, Juventus si Liverpool primesc peste 3 milioane de euro.

5. Eintracht Frankfurt, echipa din Bundesliga, are in lot jucatori din 18 tari diferite. Nicio alta echipa de fotbal din lume nu are atat de multa diveristate in lot.
6. Essam El Hadary, portarul de 44 de ani al Egiptului, a facut minuni in poarta si a dus echipa in Finala Cupei Africii. A primit doar 1 gol in 5 meciuri si in plus a aparat si 2 lovituri de la 11 metri.
7. Manchester United a reusit contra-performanta de a nu invinge pe teren propriu 2 echipe nou promovate. Nu s-a mai intamplat asta din sezonul 1994-95 (Forest si Leicester).
8. Unul dintre mebrii familiei lui Aguero a fost arestat pentru posesie de droguri. Acesta avea asupra lui 200 de grame de iarba.

9. Ce este atacantul 9 fals? Un videoclip care explica totul ca la carte.

Comentarii