Avancronica Serie A: Juventus vs AC Milan


Meciul a fost programat vineri pentru că Juve are returul din Champions League împotriva lui FC Porto săptămâna viitoare. Juventus și AC Milan se întâlnesc azi și pare la prima vedere un meci strâns. Dar dacă te uiți la clasamentul din Serie A, unde Juventus este pe primul loc cu 67 de puncte și Milan pe locul 7 cu 50 de puncte, îți dai seama că este o diferență de valoare între cele 2 echipe, cel puțin în acest sezon. Juventus va câștiga iar campionatul în Italia, iar Milan se chinuie să ajungă la locurile care garantează participarea în cupele europene.

AC Milan va avea viață grea pe terenul lui Juve pentru că gazdele de azi au câștigat 30 de meciuri la rând atunci când au jucat acasă. În ultimele 10 meciuri jucate de Juventus atât în deplasare, dar și acasă are doar o singură înfrângere suferită în fața echipei Fiorentina cu 2-1, pe 15 Ianuarie 2017.
Cred că Juventus va înscrie și în seara asta, chiar mai mult de 2 goluri pentru că în 16 din ultimele 18 partide de fotbal, Bătrâna Doamnă a marcat cel puțin 2 goluri. Singura problemă a jucătorilor lui Juve este mentalitatea. Meciul din etapă trecută încheiat 1-1 cu Udinese se poate repetă în seara asta dacă jucătorii îmbrăcați în alb și negru nu sunt concentrați 100%.

Ultimul sezon în care AC Milan i-a învins pe cei de la Juve atât acasă dar și în deplasare a fost în 2009/2010.
Milan nu are un palmares grozav în ultimele 10 meciuri din Serie A: 5 victorii, 3 înfrângeri și 2 egaluri. În plus a primit gol în 7 din aceste încleștări fotbalistice. Dar Milan marchează des în deplasare pentru că a reușit să înscrie de fiecare dată în ultimele 5 partide jucate în campionatul din Italia.

La Juventus sunt accidentati Chiellini si Sturaro, iar de la Milan vor lipsi Bonaventura, Abate, Montolivo.

Echipe probabile:
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Benatia, Sandro; Khedira, Pjanic; Pjaca, Dybala, Mandzukic; Higuain.

AC Milan (4-3-3): Donnarumma; Abate, Zapata, Romagnoli, Vangioni; Pasalic, Sosa, Bertolacci; Suso, Bacca, Deulofeu.

În general se zice că nu e bine să pariezi pe derby-uri, dar eu o să îmi încerc norocul cu ambele echipe marchează la cota 1,95. Puteți încerca și peste 2,5 goluri la cota 1,75.


Comentarii

  1. Scorul final a fost 2-1 pentru Juve. Iar v-am oferit ponturi bune. Sa imi scuzati modestia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu