S-au tras la sorti "sferturile" Ligii Campionilor

Sursa UEFA

S-au tras la sorti "sferturile" Ligii Campionilor

Atletico Madrid - Leicester
Borussia Dortmund - AS Monaco
Bayern Munchen - Real Madrid
Juventus - Barcelona

Leicester a avut noroc pentru că dacă pica cu Real Madrid sau Bayern Munchen, diferența de valoare ar fi fost prea mare. Iar jucătorii lui Atletico nu se descurcă extraordinar în fața unei echipe care se apără pe 2 linii.

Borussia Dortmund-AS Monaco va fi un meci de handbal, nu de fotbal pentru că ambele echipe joacă ofensiv și vom vedea multe goluri și faze spectacol. Mulți specialiști de fotbal spuneau că AS Monaco de azi seamănă ca stil de joc cu Borussia Dortmund de acum 4 ani. Monaco s-a transformat în cativa ani de zile dintr-o echipă ultra-defensiva în una care joacă pe atac aproape cu toate liniile. Schimbarea antrenorului la Monaco si aducerea lui Leonardo Jardim a fost o decizie bună. Iar una dintre aceste 2 echipe va ajunge în semifinale. Mă săturasem de aceleași nume prin seminfinale în Champions League.

Bayern Munchen-Real Madrid sau Ancelotti împotriva lui Zidane.Va fi o luptă între un antrenor cu experiență la nivel înalt,un om cu rezultate notabile și francezul de la cârma lui Real Madrid care face parte din nouă generație de antrenori. Returul se va juca la Madrid. Va fi interesant.

Juventus-Barcelona sau apărarea italiană dusă la rang de artă împotriva atacului sud-american.

Sferturile de finală au loc pe 11-12 și 18-19 aprilie. Finala va fi pe 3 iunie, la Cardiff.

Comentarii