Ce se mai intampla prin fotbalul mondial?

E 1 Mai și mulți dintre voi sunteți la mare, iar alții prin păduri la grătar și băgați la stomac mici cu muștar. Această sărbătoare este considerată foarte importantă în toată lumea și doar 2 țări nu sărbătoresc 1 Mai muncitoresc: Elveția și Australia.
Dar după ce veniți de la iarbă verde sau de pe nisipul fîn, aveți în acest articol ultimele știri din sportul rege ca să aveți ce citi seara.

Ce se mai întâmplă prin fotbalul mondial?
1. Hoffenheim s-a calificat pentru prima oară în Champions League. Echipa din Germania se află acum pe locul 3 în Bundesliga cu 58 de puncte după 31 de etape.
2. Jose Mourinho: În acest moment echipa mea arată rău din cauza jucătorilor cu probleme medicale. Bailly și Shaw au fost accidentați la ultimul meci. E ca și cum te-ai trezi din pat să te duci la baie și îți rupi piciorul pe hol.
3. AC Milan a reușit contra-performanța de a nu se califica in Champions League 4 sezoane la rând.

4. AS Roma a purtat pe tricouri SPQR în meciul contra celor de la Lazio. SPQR reprezintă inițialele în latină Senātus Populusque Rōmānus( Senatul roman și poporul) iar armata din timpul Imperiului Roman avea aceste însemne pe uniforme.

5. Advocaat va fi noul selecționer el echipei naționale a Olandei. Portocala mecanică, cum era renumită în trecut, a ajuns în ultimii ani doar o umbră a echipei care domină Europa.
6. Bayern Munchen a câștigat al 5-lea titlu consecutiv de campioană în Germania. Bayern a cumpărat în fiecare an cei mai buni jucători din Bundesliga, iar Hummels, Goetze, Lewandowski, Neuer, Ballack, Ze Roberto, Lucio, Elber, Effenberg, Matthaus sunt exemple clare a politicii de transferuri a acestui club de tradiție.

7. Mario Balotelli i-a adus la disperare pe fundașii și mijlocașii echipei PSG. Nice, echipa nebunului, a învins cu 3-1 pe Paris Saint Germain, iar Monaco a trecut pe primul loc în Ligue 1 cu 3 puncte în fața echipei din capitala Franței.

Comentarii